FELHÍVÁS teremröplabda alapfokú játékvezetői tanfolyamra

Archív, Szövetség 2022 előttről

A Magyar Röplabda Szövetség Játékvezetői Testülete alapfokú játékvezetői tanfolyamot hirdet olyan játékosok, a teremröplabdázás iránt érdeklődők részére, akik játékvezetéssel is foglalkozni kívánnak.

A képzés célja teremröplabdában működő játékvezetők számának növelése. A játékvezetés iránt érdeklődő fiatalok széles körű bevonása.

A tanfolyam elméleti része, a vizsgát is beleértve, 2017. október-november folyamán Budapesten kerül lebonyolításra 6 foglalkozás keretében.

Az első elméleti foglalkozás várható időpontja: 2017. október hónap

A gyakorlati foglalkozások ideje és rendje a későbbiekben kerül meghatározásra.

Várjuk azon 16 éven felüliek jelentkezését, akik elhivatottságot éreznek a játékvezetés iránt. Várunk játékosokat, kluboknál működő aktívákat, vagy a sportág egyszerű rajongóit, akik játékvezetőként tenni kívánnak szeretett sportágunkért.

Jelentkezés: az MRSZ honlapjáról (www.hunvolley.hu) vagy az MRSZ Játékvezetői Testület honlapjáról (www.mrszjt.hu) letölthető formanyomtatvány kitöltésével, amelyet levélben (1134 Budapest Váci út 19.) vagy elektronikus úton (hunvolley@hunvolley.hu) a Magyar Röplabda Szövetséghez kell eljuttatni a tanfolyami díj befizetésével egyidejűleg

A tanfolyam díja:

– 10.000.- Ft., azaz tízezer forint, amelyet az MRSZ számlájára kell befizetni és amely vis-major kivételével nem kerül visszafizetésre.

Jelentkezési határidő: 2017. 09. 20

Magyar Röplabda Szövetség

Játékvezetői Testület Elnöksége