U18-as Eb-selejtezők: a lányok legyőzték Koszovót, a fiúk szettet nyertek a törökök ellen

UP

A most zajló U18-as Eb-selejtezőtornák szombati játéknapjának magyar vonatkozású mérkőzésein egy győzelem és egy vereség a magyar mérleg.

U18-as női Eb-selejtező, 2. kvalifikációs torna (Cavalese, Olaszország)
Magyarország-Koszovó 3:0 (15, 13, 12)
Magyarország: Csereklye 11, Pampuch 10, Teleki 10, Fekete 7, Gajdács 11, Zsombók E. 16. Csere: Nagy E. (liberó), Szabados, Pusztai, Németh L. 1, Klein. Szövetségi edző: Horváth András

Horváth András: – Fontos volt, hogy demonstratívan röplabdázzuk végig a mérkőzést és ne hagyjuk levegőhöz jutni az ellenfelet. Ezt a CSAPAT meg is tette, amihez gratulálunk! Holnap az olaszok ellen teljes erőbedobással fogunk játszani!

U18-as férfi Eb-selejtező, 2. kvalifikációs torna (Riga, Lettország)
Magyarország-Törökország 1:3 (-11, 19, -11, -15)
Magyarország: Herczeg 7, Melher 1, Fitor 10, Pongó 9, Cserép 8, Sturm. Csere: Németh Á. (liberó), Nekuti, Tarsoly, Molnár 2, Tamási. Szövetségi edző: Bodonyi Ákos

Bodonyi Ákos: – A mérkőzés középső periódusaiban nagyon szép és összeszedett játékkal álltunk elő, amelynek köszönhetően a nagyon jó fizikai adottságokkal rendelkező török válogatottól szettet tudtunk rabolni.
Bízom benne, hogy ezt a részlegesen mutatott remek formát át tudjuk menteni a holnapi napra és győzelemmel zárjuk az Eb-selejtezőt!