Változások az MRSZ vezetésében

Szövetség

Pozitív változásokat, új lendületet vár döntése hozományaként az MRSZ leköszönő elnöke dr. Bögöly Gyula, aki mellett hat elnökségi tag is lemondott tisztségéről. A szövetség pár hét múlva, július 23-án tartja majd tisztújító küldöttgyűlését.

Dr. Bögöly Gyula egy éven át irányította az Magyar Röplabda Szövetséget. Távozásával kapcsolatban a sportvezető úgy nyilatkozott a keddi elnökségi ülés után, hogy a még hatékonyabb működés érdekében hozta meg döntését. – „A Magyar Röplabda Szövetség célja a továbbiakban is egyértelmű: ez pedig a megújulás és egy még hatékonyabb működés kialakítása, ami azt gondolom, hogy a közeljövőben meg is valósul. A mostani elnökség is ezért dolgozott, és a következő is ezért fog, ebben biztos vagyok. A legfontosabb, hogy a magyar röplabdázás tovább erősödjön.”

Dr. Bögöly Gyula mellett Ancsin Ildikó, Baran Ádám, Németh Lajos, Sarlós Márton, dr. Tálos Péter és Varga Péter elnökségi tagok mondtak le tisztségükről. Az MRSZ tisztújító küldöttgyűlése Budapesten lesz majd július 23-án.