Kedden kezdődik az U19-es strandröplabda-világbajnokság Thaiföldön

Archív, Strandröplabda 2022 előttről

Hétfőn kisorsolták a csoportok beosztását, kedden pedig már pályára is lépnek a párosok Phuketben, az U19-es strandröplabda-világbajnokságon: a lányokra thai, kazah és spanyol, a fiúkra pedig kazah, holland és német ellenfél vár a vb főtábláján.

Először Gubik Hanna és Vasvári Zsófi lép pályára, magyar idő szerint hajnali 3 óra 40 perckor a 2-es pályán a Kabulbekova-Ivancsenko (kazah) páros ellen, majd 6:10-kor a 3-as pályán Dóczi Domonkos és Petik Csanád a Just-Lorenz német duóval ellen mérkőzik meg. A lányokra egy második mérkőzés is vár még kedden, amelyet magyar idő szerint 10:00-kor kezdenek az 1. számú thai kettős ellen, a centerpályán.

A center és a 2-es pálya mérkőzéseit a rendezők élőben közvetítik az alábbi linkeken:

Centerpálya: TVA YouTube Channel  • https://youtube.com/channel/UCDnK6_u8JKLq-Xx_N0GuuUg

2-es pálya: TVA Facebook • https://www.facebook.com/ThailandVolleyballAssociation/

Az eredmények és további mérkőzések az FIVB honlapján érhetők el: https://en.volleyballworld.com/beachvolleyball/competitions/u19-world-championships-2021/schedule/

A csoportmérkőzések december 8-án folytatódnak. Az egyes csoportokban körmérkőzéssel dőlnek el a csoporthelyezések. A csoportelsők egyből a nyolcaddöntőbe jutnak, a kvartettek második és harmadik helyezettjei keresztbe játszanak a legjobb 16 közé jutásért, míg a csoportok 4. helyezett párosai a 25. helyen végeznek.