Közösségi média-kampányt indít a CEV – #PasstheTime

Archív, Egyéb 2022 előttről

Nem hagyja magára a CEV a röplabdázás szerelmeseit, különböző közösségi média felületein kínál jobbnál-jobb szórakozást az otthonukban ragadt röplabdabarátoknak.

A koronavírus-járvány miatt már sokan otthon vagyunk, onnan dolgozunk és igyekszünk átvészelni ezeket a nehéz időket. A CEV minden sorozatát szünetelteti határozatlan ideig, amely érinti az európai kupasorozatokat, utánpótlás kontinenstornák selejtezőit, valamint az Európa-liga mérkőzéseit is, az FIVB pedig a Nemzetek Ligáját a tokiói olimpia után rendezik majd meg.
Ebben a helyzetben a CEV igyekszik a röplabdabarátok kedvében járni és nagyon izgalmas tartalmakat kínál az európai szövetség a különféle social media felületein. A #PasstheTime hashtaggel ellátott bejegyzéseik már most népszerűek, érdemes is követni ezeket a tartalmakat:

Kedden és csütörtökön este hét órától indul a Watch Party a CEV YouTube-csatornáján, egy-egy nagyszerű meccsel az elmúlt évekből. Tegnap a Bajnokok Ligája tavalyi női döntőjét ismételték, holnap pedig a Zenit Kazan és a Sir Sicoma Perugia szintén tavalyi, BL-elődöntő mérkőzését mutatják.
A Facebook-on különféle szavazásokat indítottak a kedvenc pillanatokról, nagyszerű mozdulatokról és mindenféle röplabdás fotóról. A Twitteren #TheFutureofvolleyball címkével a röplabdázás jövőjéről kérdezi a szövetség a szurkolókat, érdemes beszállni az ötletbörzébe, hátha épp a mi ötletünket fontolja majd meg a szövetség! Ugyanúgy Twitteren Bajnokok Ligája-kvízt játszhatunk ma este nyolc órakor! Instagramon pedig szuper röplabdás összefoglalókat láthatunk, amikre szavazni is lehet, hogy kiderüljön, hogy melyik is a legjobb!
További információ a CEV honlapján!

Írta: Janzsó Miklós

Képek forrása: CEV (cev.eu, CEV-Instagram)