Újabb támogató a kaposvári női röplabdások mellett

Archív, Teremröplabda 2022 előttről

Köszönhetően az elmúlt évek dinamikus fejlődésének, a gyarapodó szurkolótábornak és az egyre több országos média-megjelenésnek, új támogató csatlakozott az 1. MCM-Diamant Kaposvár Extraligás női röplabdacsapatához. A 2020/2021-es évadban a Dél-Dunántúlon, így a somogyi megyeszékhelyen is jól ismert Schneider Autóház Kft. is szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a népszerű együttes elérje kitűzött céljait a hazai és a nemzetközi porondon egyaránt. Az erről szóló megállapodást szerdán írta alá a cég ügyvezetője, Schneider János és az egyesület ügyvezető-elnöke, Orosz Ferenc a vállalkozás kaposvári szalonjában.

– Kaposváron több mint 13 éve vagyunk jelen, és középtávú stratégiánk része, hogy egyrészt kultúrát támogatunk, többek között a kaposvári színházat segítjük az újranyitás óta, és terveztük azt, hogy egy sportegyesületet is támogassunk. Körülnézve láttuk, hogy kimagasló eredményeket ért el a kaposvári női röplabda, és azt gondolom, hogy megérdemli azt, hogy a támogatóik között legyünk – mondta Schneider János ügyvezető.
– Örömmel mondhatom, hogy a dél-dunántúli régió sportéletének egyik legdinamikusabban fejlődő csapata vagyunk, és köszönet illet mindenkit, aki tett ezért a klubért. Az elmúlt tíz esztendőben soha nem értünk el rosszabb eredményt egy adott bajnoki évadban, mint az azt megelőzőben, az idén pedig, a bajnokság kényszerű beszüntetésekor 4 pontos előnnyel vezettük az Extraliga tabelláját. Mérkőzéseink nézőszáma folyamatosan nő, élő sportközvetítéseink mennyisége pedig szintén örvendetesen nőtt fantasztikus új otthonunkból, a Kaposvár Arénából. Ahogy az idei szezonban, úgy a következőben is elindulunk az egyik európai kupában. Legalább ennyire fontos számunkra, hogy a Kaposvári Röplabda Akadémia leány utánpótlásában 325(!) leigazolt és versenyengedéllyel rendelkező helyi, 8 és 18 év közötti fiatalt találunk. Klubunk kidolgozott arculattal, marketing és médiatervvel, folyamatosan frissülő szponzori kiajánlókkal, egyedi kezdeményezésekkel és együttműködési megállapodásokkal, valamint rövid, közép és hosszú távú koncepcióval rendelkezik. Tudatosan tervezzük és építjük a jövőt. A 2020/2021-es csapatunk is szépen alakul. Mindezeket egybevetve azt gondoljuk, hogy immár a csapat reklámértéke is egyre jelentősebb  – foglalta össze gondolatait az egyesület ügyvezető-elnöke, Orosz Ferenc.
A Schneider Autóház Kft. 10 millió forinttal támogatja majd az 1. MCM-Diamant Kaposvár együttesét a 2020/2021-es évadban.