Közeleg a rajt – XII. rész: bemutatkozik a Fino Kaposvár

Archív, Teremröplabda 2022 előttről

Ma rajtol az Extraliga 2021/2022-es szezonja. Sorozatunkban bemutatjuk a női és a férfi liga csapatait. A tizenkettedik részben a bajnokság és a Magyar Kupa legutóbbi ezüstérmesét, a Fino Kaposvár csapatát mutatjuk be.

 

A FINO Kaposvár ma este a Vegyész RC Kazincbarcika elleni rangadóval kezdi meg szereplését a férfi röplabda Extraligában.

Ruben Wolochin együttese a tavalyi bajnoki ezüst után idén ismét versenybe száll a bajnoki címért, de már egy alaposan felfrissített kerettel. Az előző idény keretéből Bozóki Bence, Bögöly Gábor, Fenyvesi Barnabás, Iván Bence, Iván Gergő, Kiss Máté és Hamza Ouyachi (marokkói) maradt a csapatnál.

Érkeztek: Hubicska Patrik, Hiago Antunes Garchet (brazil), Marko Milovanovics (bosnyák), Moisés Vásquez (venezuelai), Jose Antonio Sandoval Rojas (kubai), Oussama El Azhari (marokkói

Távoztak: Horváth Kristóf, Keen Cameron Illés, Kulcsár Adrián, Kalmár Ákos, Ilja Makarov, Vitalij Melnyikov, Denisz Veleckij, Bozóki Bendegúz

„Alaposan átalakult csapattal, sok munkával a hátunk mögött várjuk a bajnoki rajtot – nyilatkozta az argentin származású Ruben Wolochin vezetőedző a rajt előtt. – Még bőven van csiszolni való a játékunkon, de azt ígérhetem, hogy nagyon odatesszük majd magunkat, s a legutóbbi ezüstöket szeretnénk fényesebbre váltani.”