Válogatott feladóval erősített a Balatonfüred

Archív, Teremröplabda 2022 előttről

A romániai Alba Blaj csapatától tér haza Bleicher Réka, aki a Szent Benedek Röplabda Akadémiánál folytatja pályafutását.

 

Ütőképes csapat kezd formálódni a Balaton partján az újonnan kinevezett vezetőedző, a szerb Dejan Desnica kezei alatt. Az SZBRA vezetése nem csak az előző szezon kulcsjátékosaival hosszabbított, de újakat is igazol, az első nagy fogást már be is jelentették: a 64-szeres válogatott Bleicher Réka egy év légióskodás tér haza, hogy a Balaton-parti együttest erősítse a következő szezonban.

Az előző szezonban Bleicher Réka nővére, Nóra játszott az együttesben, így nem lesz számára ismeretlen a terep. A várost is jól ismeri, hiszen családjával itt töltötte a nyarakat – mesélte a klub honlapjának. Balatonfüredre azonban nem ezért igazolt, hanem azért, hogy egy ütőképes csapat tagja legyen, amelyik megszorongatja az élmezőny csapatait: „Határozottan ezzel a céllal írtam alá a szerződésemet Balatonfüreden és mindenképpen előrelépést várok az előző szezonhoz képest. Amennyire megismertem a vezetőség terveit és az érkező játékosokat nézve, erre meg is van a lehetőség. Persze nem szabad elfelejteni, hogy az ellenfeleink is erősödnek a nyáron, úgyhogy minden pontért meg kell küzdeni. de mi megküzdünk, minden pontért, ezért dolgozunk majd. Nagyon remélem, hogy mindenkinek az lebeg a szeme előtt, hogy négybe jussunk, ott pedig már bármi megtörténhet. Evés közben jön meg az étvágy.” – mondta a klub honlapjának.

Döntésében nagy szerepet játszott a bizalom a vezetőség részéről: „Az első perctől kezdve éreztem, hogy nagyon szeretnék, ha ide igazolnék, a komoly szándék pedig egy nagy lökést ad a döntésben a sportolóknak.

Forrás: szbra.hu