700 néző élőben láthatja a női Eb-selejtezőket!

Archív, Teremröplabda 2022 előttről

Tisztelt Sportbarátok! A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége által a járványhelyzet enyhítése kapcsán elrendelt kormányzati intézkedések alapján meghozott döntései folyományaként a most hétvégén a Ludovika Arénában megrendezésre kerülő férfi női Európa-bajnoki selejtező mérkőzésekre vonatkozóan a következő döntések születtek a CEV-vel és a Közszolgálati Egyetemmel közösen:

 

  1. ÖSSZESEN 700 FŐ (védettségi igazolvánnyal rendelkező) szurkoló beengedését a TV kamerákkal szemben elhelyezkedő lelátóra engedélyezzük. A beengedésnél ellenőrizzük a jogosultságot és a szurkolók a sportolóktól elkülönítetten jutnak el a lelátóra. A maszk használata a Közszolgálati Egyetem létesítményeire vonatkozó rendelkezések alapján kötelező. A belépés a rendezvényre INGYENES, de csak a létszámkorlát erejéig lehetséges!
  2. A sajtót és a közreműködőket a férfi Európa-bajnoki eseményen bevezetett módon teszteljük és a játékterületen a CEV előírásainak megfelelően megköveteljük a maszk használatát.
  3. A csapatok PCR tesztelésen és kétszeri gyorstesztelésen esnek át az esemény előtt és alatt a CEV előírásainak megfelelően.
  4. A nézők számára a Ludovika Arénában a büfé nyitva lesz.
  5. Minden mérkőzés élőben követhető lesz az M4 Sport TV csatornán és az eurovolley.tv internetes oldalon!

 

Találkozzunk a mérkőzéseken élőben, vagy kövessék válogatottjainkat a közvetítések kapcsán!

Magyar Röplabda Szövetség