Jótékonysági árverés az árván maradt testvérek javára!

Archív, Szövetség 2022 előttről

A közelmúltban az egész honi vízilabdasport fogott össze, hogy segítséget nyújtson két árván maradt fiatalnak az UVSE fiatal pólósának és 14 éves húgának, most a röplabdás társadalomtól várunk segítséget. Egy világklasszis játékos dedikált mezére lehet licitálni!

 

Egy év alatt maradt árván Seeler Botond és 14 éves húga, Fruzsina. Korábbi röplabdázó édesanyjukat tavaly nyáron veszítették el, áprilisban pedig édesapjuk halt bele a koronavírus-fertőzés okozta szövődményekbe.

A vízilabdázóknál példás összefogás indult a megsegítésükért, és Botond nevelőegyesülete, az UVSE is fogja a fiatal sportoló kezét. Anyagi és lelki támogatást szeretnének nyújtani neki és testvérének, mert ugyan a fiatal sportoló már a felnőtt csapat tagja, eltartani magukat nemigen tudja.

Édesanyjuk korábbi csapattársa, a 16-szoros válogatott röplabdázó Negrita-Várhegyi Anikó is segíteni szeretne rajtuk, ezért licitálásra ajánlotta a világ egyik legjobb férfijátékosának, a kubaiból az olasz válogatottba távozó és azzal olimpiai ezüstérmet szerző, háromszoros BL-győztes, ötszörös klubvilágbajnok Juantorena eredeti, dedikált mezét.

A felajánlásokat az MRSZ facebook-posztjánál, a hozzászólásokban lehet megtenni. A licit 20.000 forintról indul és 5000 forintonként lehet emelni. A licit május 7-én, pénteken délben zárul, és aki a legtöbbet ajánlotta, az a pénzért cserében a Magyar Röplabda Szövetség irodájában veheti át a mezt.