Levélben gratulált a kaposvári polgármester a Diamantnak

Archív, Teremröplabda 2022 előttről

Kaposvár polgármestere, Szita Károly levélben gratulált az 1. MCM-Diamant Kaposvár Extraligás női röplabdacsapatának a 2020/2021-es évad kiemelkedő szerepléséhez. 

 

A városvezető szerint az együttes évről évre fejlődik, és a szemünk láttára vált profivá az elmúlt esztendők során. Az elmúlt egy évtized kitartó építkezése alapján joggal reménykedhetünk abban, hogy belátható időn belül a kaposvári női röplabda is felér a csúcsra. Szita Károly kiemelte: Kaposvár a jövőben is támogatni kívánja sikeres sportolóit és klubjait, így a Diamant csapatát is.

A kaposvári hölgyek eddig soha nem látott sikereket értek el az elmúlt hónapokban. Az 1. MCM-Diamant együttese első magyar csapatként jutott be a legjobb négy közé a harmadik számú európai sorozatban, a Challenge Kupában, a Magyar Kupában történelmi bronzérmet szerzett, majd megvívta fennállása első bajnoki elődöntőjét és helyosztóját. A lányok a Vasas elleni bronz-párharc ötödik mérkőzésének ötödik játszmájában 15:13 arányban maradtak alul a Vasas ellen, vagyis tényleg nagyon kevésen múlt a harmadik hely…

Nem csak a város, hanem az egyesület vezetői is büszkék a csapatra és a szakmai stábra, és ezúton is köszönik a szurkolóknak és a támogatóknak, hogy a csapat mellett álltak a szezon elejétől a végéig.