Szép gesztus: nyíregyházi üzenet a BRSE játékosainak

Archív, Egyéb 2022 előttről

A legrosszabbkor, a női bajnoki döntő előtti héten ütötte fel a fejét a koronavírus a békéscsabai együttesnél: a BRSE facebook oldalán először a Kaposvár elleni elődöntő 4. mérkőzése előtt olvashattunk a covidfertőzés megjelenéséről, akkor a feladó Kosekova kapcsán.

A döntőbe jutott csabaiak azonban sajnos nem úszták meg ennyivel: tájékoztatásuk szerint az elmúlt napokban újabb játékosok esetében merült fel a covidfertőzés gyanúja, s szombati facebook bejegyzésükben már az áll, hogy közülük ketten el is kapták a vírust. A fejleményekről a döntőbeli ellenfelüket, a Fatum-Nyíregyházát, valamint az MRSZ-t is értesítették.

A másik oldal, a nyíregyházi csapat maximális együttérzését fejezte ki a történtek kapcsán. Mi több, Tóth Fruzsina, a Fatum-Nyíregyháza válogatott liberójátékosa a szabolcsi klub nevében üzent is a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE sportolóinak, mielőbbi gyógyulást kívánva és abban bízva, hogy a pályán dől el a bajnoki cím sorsa.

A női röplabda bajnoki döntő első mérkőzését hétfőn 20 órakor rendezik Nyíregyházán. A párharc az egyik fél harmadik sikeréig tart.

A Fatum-Nyíregyháza üzenete itt megtekinthető.