Heti program: a meccsek harmada már a hunvolley.tv-n

Archív, Teremröplabda 2022 előttről

Ezen a héten sem fognak unatkozni a röplabda barátok, hiszen egész héten egymást érik majd a jobbnál jobb találkozók a bajnokságban és a Magyar Kupában. A tervek szerint 12 mérkőzést rendeznek vasárnapig, s abból négy a hunvolley.tv-n élőben is látható lesz.

 

A program kedden mindjárt egy igaz élethalál harccal kezdődik, hiszen a Magyar Kupában a négy közé jutásért csatázik a címvédő Vasas és az a trónkövetelő Kaposvár, amely az első mérkőzést 3:1-re nyerte, azaz számukra a legrosszabb esetben is Aranyjátszmában dőlhet el a továbbjutás, ráadásul a múlt héten a bajnokságban is 3:1-re nyertek a Folyondár utcában. Ezzel az eredménnyel nyilván kiegyeznének kedden is, de az biztos, hogy ehhez majd a piros-kékeknek is lesz néhány szavuk. A derbit a hunvolley.tv közvetíti.

Ugyanezen a napon a Budaörs látogat Balatonfüredre, de még a nyolc közé jutásért: itt az egy osztállyal feljebb játszó Szent Benedek már az első mérkőzésen, idegenben is 3:0-ra győzött. Szerdán a férfiaknál lesz kupanegyeddöntő, itt pedig az a Kecskemét fogadja a MAFC-ot, amelyik az első találkozón a fővárosban nyert 3:1-re. Csütörtökön aztán már az Extraligában lesz rangadó a férfiaknál, hiszen a Vegyész a Kaposvárral csap össze, s ezt a meccset a hunvolley.tv-n meg lehet tekinteni.

Szombaton aztán hat mérkőzésre kerül sor, a nőknél a harmadik helyezett Kaposvár látogat a második Békéscsabához, a kupában pedig az MTK és az UTE csap majd össze a négy közé jutásért Budaörsön. Ugyanazon a helyszínen, az Aramis sportcsarnokban, néhány órával korábban az NB I-ben a BDSE a harmadik helyen álló Gödöllőt fogadja. Ugyanebben az osztályban pedig a második TFSE a sereghajtó Jászberénnyel játszik.

A férfi Extraligában két mérkőzésre kerül majd sor, a Debrecen Dunaújvárosba látogat, valamint összecsap a két fővárosi csapat, a MAFC és a Pénzügyőr is, s mindkét találkozót a hunvolley tv-n lehet majd megtekinteni. Vasárnap két NB I-es meccsre kerül még sor: a férfiaknál a Dág a Miskolcot fogadja, míg a nőknél az éllovas MÁV Előre az utolsó előtti pécsieket.

 

HETI PROGRAM:
Február 9., kedd
18:00 Vasas Óbuda – 1. MCM-Diamant Kaposvár (női Magyar Kupa negyeddöntő, visszavágó); Tv: hunvolley.tv
18:00 Szent Benedek RA – Budaörsi DSE (női Magyar Kupa nyolcaddöntő, visszavágó)

Február 10., szerda
19:00 Kecskeméti RC – MAFC-BME (férfi Magyar Kupa negyeddöntő, visszavágó)

Február 11., csütörtök
18:00 Vegyész RC Kazincbarcika – Fino Kaposvár (férfi Extraliga); Tv: hunvolley.tv

Február 13., szombat
16:00 Budaörsi DSE – Gödöllői RC (női NB I)
17:00 Dunaújvárosi KSE – Debreceni EAC (férfi Extraliga); Tv: hunvolley.tv
18:00 Swietelsky-Békéscsaba – 1. MCM-Diamant Kaposvár (női Extraliga)
18:00 MAFC-BME – LV Sport Pénzügyőr (férfi Extraliga); Tv: hunvolley.tv
18:00 TFSE – Jászberény VT (női NB I)
18:30 MTK Budapest – Újpesti TE (női Magyar Kupa negyeddöntő, 1. mérkőzés)

Február 14., vasárnap
16:00 Dág KSE – MEAFC-Miskolc (férfi NB I)
17:00 MÁV Előre-Bericap – PTE-PEAC (női NB I)