Nem volt kérdés: a BRSE az év legjobbja Békésben

Archív, Teremröplabda 2022 előttről

A Békés Megyei Hírlap és a beol.hu szavazásán a Swietelsky Békéscsabai Röplabda SE lett az év legeredményesebb Békés megyei csapata 2020-ban, így már kilencedik éve zsinórban övék a megtisztelő cím.

 

A Békés Megyei Hírlap négy évtizeddel ezelőtt hívta életre az Év sportolója díjat, ahol az év legeredményesebb Békés megyei csapatának járó díjat 2012 óta folyamatosan a Swietelsky-BRSE női röplabdacsapata érdemli ki folyamatos kimagasló teljesítményével. Ahogy Baran Ádám, a klub elnöke a Békés megyei hírportálnak elmondta, hogy mekkora megtiszteltetés volt 2012-ben még feltörekvő klubként egy illusztris társaságba kerülni, majd azt követően a bajnoki címekkel, kiváló nemzetközi szerepléssel meg is tartani az év csapata kitüntető címet.

Bár a 2019-2020-as bajnoki évad a pandémia miatt idő előtt véget ért, és győztest sem hirdettek, így a jelenleg is zajló bajnoki szezonban eddig nyújtott kiváló teljesítmény, a hibátlan mérleg meggyőzte a napilap munkatársait, hogy 2020-ban is a BRSE legyen az év csapata.

Az elismeréssel járó trófeát Baran Ádám vette át a beol.hu szerkesztőségében, ahol elmondta, hogy a Békéscsabai Röplabda Akadémián kialakított vitrinben helyezik majd el, hogy az ott tanuló, edződő fiatalok láthassák, elődeik micsoda nagyszerű teljesítményre voltak képesek, és ez motiválhatja őket az újabb kiváló eredmények elérésére.

Forrás: beol.hu

Fotó: BRSE/Facebook