Az utánpótlás bajnokságok menetrendje az újraindítás után

Archív, Teremröplabda 2022 előttről

Tisztelt Sportszervezetek! Mint arról korábban tájékoztatást kaptak a Magyar Röplabda Szövetség elnöksége engedélyezte az utánpótlás bajnokságok folytatását január 16. után. A Szakmai Kollégium kérésére az Ifjúsági és Utánpótlás Bizottság elkészítette a folytatáshoz szükséges menetrendet, amit ezúton is közzéteszünk.
A Versenybizottság munkatársai dolgoznak azon, hogy a mérkőzések mielőbb felkerüljenek a hunvolley.info oldalra, ahonnan mindenki tájékozódni tud a rá váró eseményekről. Nem könnyű újraindítani egy folyamatot két és fél hónapos leállás után úgy, hogy minden szereplőnek kényelmes legyen. A tervezés során igyekeztünk szem előtt tartani többek közt, hogy minden csapatnak legyen esélye a reális eredmény elérésére akkor is, ha esetleg a COVID korábban „megtépázta” őket. A versenynaptár módosításánál hangsúlyt fektettünk a „szomszédos” korosztályok tornáinak összehangolására.
Tisztában vagyunk vele, hogy az előttünk álló időszak meglehetősen sűrű, de ahhoz, hogy újra elinduljon a hazai röplabdázás legnagyobb szegmense, az utánpótlás bajnokság ez elkerülhetetlen.
Kérjük a résztvevők megértését és egyben rugalmas hozzáállását!
Egészséges, jó versenyzést kívánunk Mindenkinek!
Vigyázzunk egymásra, segítsük egymást!