Szettet már nyertek a fürediek a Vasas ellen, a pontszerzés nem sikerült

Archív, Teremröplabda 2022 előttről

A női Extraliga pénteki mérkőzésén a Szent Benedek és a Vasas csapott össze. A két csapat csütörtöki összecsapása után, ezúttal a hazaiaknak sikerült egy játszmát megnyerniük, de a pontszerzéshez ez is kevés volt.

 

Női Extraliga:
Szent Benedek RA – Vasas Óbuda 1:3 (–21, 23, –15, –18)
Balatonfüred. V: Tillmann, Adler.
SZBRA: Herbin-Baker 4, Valdez 8, Szerényi 6, White 23, Dimitric 5, Vacsi 10. Csere: Baksa (liberó). Vezetőedző: Andrea Milodanovics.
VASAS: Ambrosio 9, Popovic-Gamma 20, Kiss G. 16, Kalicsanyin 10, Fábián 5, Török 18. Csere: Juhár (liberó), Nogueras, Windisch. Vezetőedző: Jakub Głuszak.
Edzői értékelés
Andrea Milodanovics:
– Végre nem féltünk. Nem szabad elfelejteni, hogy milyen múltú játékosok állnak a háló túloldalán, nagy dolog, hogy a nálunk játszó gyerekek így álltak neki ennek a mérkőzésnek. Boldog vagyok, rájuk pedig büszke, mert tökéletesen betartottak mindent, amit megbeszéltünk. Szeretném megköszönni a Vasasnak a fair küzdelmet, mert számomra hatalmas dolog, hogy egy játékos bármikor, de különösen vesztes állásnál bemutatja, hogy beleért a labdába.
Jakub Gluszak: – Igyekeztem azoknak játéklehetőséget adni, akik tegnap nem léptek pályára, mert ilyen hosszú kihagyás után két nap alatt két mérkőzést lejátszani nem egyszerű. Hat pontért jöttünk, ezt megszereztük, ez a legfontosabb. Elégedett vagyok azzal, ahogy a harmadik és negyedik játszmában reagáltunk arra, hogy leesett a játékunk színvonala. Gratulálok a füredieknek is, mert ma jól és nagy szívvel röplabdáztak.
(vasasvolleyball.hu)

 

HETI PROGRAM:
December 5., szombat
14:30 MÁV Előre-Bericap – MEAFC-Miskolc (férfi NB I)
15:00 DEAC – LV Sport Pénzügyőr (férfi Extraliga)
15:00 DSZC Eötvös DSE Derecske – Budaörs (női NB I)
17:00 MTK – Fatum Nyíregyháza (női Extraliga)
17:00 Swietelsky-BRSE – UTE (női Extraliga)
17:00 KISTEXT – Vegyész RC Kazincbarcika (férfi Magyar Kupa-negyeddöntő, 1. mérkőzés)

December 6., vasárnap
16:00 Dág – Vidux-Szeged (férfi NB I)
17:00 MÁV Előre-Bericap – Gödöllői RC (női NB I)