Az MRSZ elnökségének döntései a járványügyi helyzettel kapcsolatban

Archív, Szövetség 2022 előttről

Tisztelt Sportszervezetek! Az előttünk álló hétvégén reményteli módon elindul az U15-ös bajnokság. Habár az ország több pontjáról kaptunk már jelzéseket, hogy az iskolai tornatermekből kiszorultak a csapatok vannak olyan régiók, városok, ahol továbbra is biztosítottak az edzés- és versenykörülmények. A problémák megoldása érdekében a Kézilabda és a Kosárlabda Szövetséggel együtt levelet küldtünk Dr. Kásler Miklós miniszter úr felé.

 

A Magyar Röplabda Szövetség elnökségének szándéka, hogy a bajnokságok elkezdődjenek és folytatódjanak, amíg erre lehetőség van. A mellékelt dokumentumok tartalmazzák a Versenykiírásokban foganatosított módosításokat, illetve az egészségügyi előírásokat, melyeket már a mostani hétvégén is kérünk betartani!

Az Elnökség szándéka a sportolási körülmények lehetőség szerinti fenntartása, így eltekint a szankcióktól az alábbi esetekben:
– ki nem állás a vírushelyzettel kapcsolatba hozható esetekben
– rendezési kötelezettség elmulasztása
– létszám követelmények teljesítésének hiánya
– edző hiánya vírushelyzettel kapcsolatba hozható esetekben.

Kérjük a sportszervezeteket, hogy bármilyen hátráltató tényező miatt nem tudnak részt venni egy tornán/mérkőzésen, vagy esetleg nem tudják megrendezni a tornát AZONNAL jelezzék a következő email címek MINDEGYIKÉRE: versenybizottsag@hunvolley.hu, koltai.csanad@hunvolley.hu, szabadosistvan@hunvolley.hu

A gyors kommunikációval elkerülhetjük a felesleges kellemetlenségeket!

 

Köszönjük az együttműködésüket és a megértésüket!

Magyar Röplabda Szövetség

 

MRSZ hivatalos közlemény az elnökség döntéseiről 20200911

MRSZ EGÉSZSÉGÜGYI PROTOKOLL COVID19 20200911

OSEI VKESZ állásfoglalás 2020.09.03. prevenció 2. hullám kezdete