Június 15-től indulhatnak a strandröplabda versenyek

Archív, Strandröplabda 2022 előttről

Tisztelt Tagszervezetek! Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket az MRSZ elnökségének döntéséről a Strandröplabda versenyek kapcsán:

 

231/2020.05.29 számú MRSZ elnökségi határozat az MRSZ Strandröplabda torna szervezés járványügyi előírások tájékoztatásáról

A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége elfogadja a követendő járványügyi előírásokról szóló hivatalos tájékoztatást és annak mellékleteit a Strandröplabda tornák szervezéséhez, rendezéséhez az MRSZ főtitkára, sportigazgatója és keretorvosának javaslata alapján.

A rendelkezés alapján feloldja a 220/2020.05.08 számú határozatában szereplő tiltást és 2020. június 15. utáni időszakra vonatkozóan engedélyezi strandröplabda események, versenyek megszervezését, de kizárólag a jelen határozatban meghozott egészségvédelmi intézkedések betartása mellett.

A jelen és minden más korábban hozott határozati rendelkezés visszavonásig érvényben marad.

MRSZ Strandröplabda torna szervezés járványügyi előírások

OSEI VKESZ állásfoglalás 05.04. COVID19 kijárási korlátozás enyhítése – …

COVID-19_checklist(1)

MRSZ nyilatkozat strandröplabda szervező felelősségvállalás

Felelősségvállalási nyilatkozat MRSZ

 

Továbbá tájékoztatásul megküldjük a tervezett Strandröplabda Bajnokságok időpontjait, melyekre vonatkozóan a kiírásokat várhatóan szintén június 15-i hatállyal fogadja el az MRSZ elnöksége:

Strandröplabda Magyar Bajnokság I. Forduló – Tata – 2020. július 31 – augusztus 2.
Strandröplabda Magyar Bajnokság II. Forduló – Csepel – 2020. augusztus 14-16.
Strandröplabda Magyar Bajnokság Döntő Forduló – Lupa Beach – 2020. augusztus 28-30.

A tervezett strandröplabda versenyeket a szükséges dokumentumok backoffice@hunvolley.hu email címre történő megküldésével, legkésőbb három héttel a versenyek előtt kell bejelenteni.

Versenyrendezés-Bejelentő-ív-v0410