Az MRSZ a klubok honlapjainak menedzselését segítené

Archív, Szövetség 2022 előttről

A Magyar Röplabda Szövetség a klubok honlapjainak menedzselésében kíván segíteni a most elkészült BackOffice fejlesztéssel.

 

A Magyar Röplabda Szövetség sportszervezetei felől már érkeztek megkeresések, hogy honlapjaik mi módon érhetnék el a Back Office adatbázisában tárolt adatok egy részét.

A korábbi kérések alapján az MRSZ egy alkalmazás programozási Interface-t, röviden API-t készített.

Első körben kialakított egy szabályozott rutin könyvtárat a teremröplabda szakág adatainak elérésére, melyet ezúton mellékletként közzétesz. Az itt felsorolt függvényeket bármilyen programnyelvből lehetséges meghívni.

A klubok elérhetnek néhány törzsadatot, melyek segítik a függvények meghívásának paramétereit, illetve elérik a műsort, a mérkőzések eredményeit, egy-egy mérkőzés jegyzőkönyvét, valamint az aktuális tabellákat is.

A sportszervezetek első teendője, hogy igényeiket az alábbi email címen jelezzék. Ehhez meg kell adnia azt az egyedi IP címet, ahol a klub honlapja üzemel, illetve meg lehet adni azokat az egyedi IP címeket, ahol fejlesztenek, hogy a fejlesztők is elérhessék saját szerverükről. Ezt követő teendő, hogy a sportszervezetek fejlesztői átprogramozzák honlapjuk azon felületét, ahol az előbb felsorolt adatok megjelennek.

Az Interface elérés igényét a backoffice@hunvolley.hu címre, Tátrai Gergelynek kérjük elküldeni.

Az API-k használatával a sportszervezetek azonnal hozzáférnek a fent részletezett adatokhoz, amint azokat az MRSZ illetékese rögzíti és a publikus felületen láthatóvá teszi. (A műsor a Versenybizottság adatrögzítését követően, az eredmények, a tabella – a játékvezető lezárt állapotú jegyzőkönyv rögzítését követően).

A rendszerünkben rögzített adatokat meg tudják jeleníteni a saját felületükön úgy, hogy azokat nem kell Önöknek rögzíteni.

Várjuk visszajelzéseiket, esetleges új igényeiket, hogy mely további adatok elérhetőségével tudnánk munkájukat könnyebbé tenni.

Bízunk benne, hogy a fenti fejlesztés nagy segítségükre lesz!

 

Segítség az API-hoz az alábbi linkre kattintva:
API