Csalódott, de bizakodó a Pénzügyőr válogatott feladója

Archív, Teremröplabda 2022 előttről

Remek szezont futott a Pénzügyőr férficsapata a 2020/2021-es évadban, hiszen a csapat megnyerte a Magyar Kupát, élen állt a bajnokságban és a nemzetközi porondon is nagyot alkotott a Challenge Kupa-negyeddöntős szerepléssel. Az együttes válogatott feladója, Magyar Bálint osztotta meg őszinte gondolatait a kialakult helyzetről és a mindennapokról honlapunk olvasóival.

„Megmondom őszintén, csalódott vagyok, mint sokan mások, mert úgy érzem, ez a szezon kiemelkedett a többihez képest, mind női, mind férfi vonalon, hiszen számos izgalom, meglepetés történt, és most jött volna csak a java. De sajnos, el kell fogadni ezt a helyzetet, nincs mit tenni, csupán betartani az elő írottakat és odafigyelni egymásra. Én sokáig úgy voltam vele, hogy hátha lezajlik ez az egész rövid időn belül, folytatódik minden a régi kerékvágásban, és durván egy hónap alatt befejezzük a bajnoki szereplést. Sajnos egyre jobban romlottak a körülmények így kénytelen voltam belátni, hogy nem sok esély van a folytatásra. Pedig inkább lettem volna második, harmadik, negyedik, bármi, mint sem, hogy így érjen véget a szezon.
Ettől függetlenül az egyéni edzésekkel nem álltam le, rendszeresen mozgok, biciklizek itthon, úgyhogy igyekszem edzésben maradni, de maga a labdázás és a többiek hangulata hiányzik nagyon, úgyhogy akivel csak tudok, beszélek, hogy érzi magát, mi újság, miként vészelik át ők is ezt a helyzetet. Bizakodó vagyok, úgyhogy remélem, hamar vége lesz ennek a „kényszerpihenőnek”, és minden folytatódik úgy, ahogy eddig, és a röplabda sportág is hamar kilábal ebből az egészből.”