Férfi Extraliga: legyőzte a Fino a MAFC-ot

Archív, Teremröplabda 2022 előttről

Két mérkőzést játszottak le vasárnap a férfi élvonalban: a DEAC a junior-válogatottat győzte le három játszmában, a Fino pedig a MAFC ellen nyert ugyanilyen arányban, hazai pályán.

 

Férfi Extraliga:
Fino Kaposvár SE–MAFC-BME 3:0 (18, 19, 17)
Legtöbb pont:
Kruzskov 18, ill. Csoma 18

Utánpótlás-válogatott–Debreceni EAC 0:3 (–14, –18, –23)
Tomanóczy Tibor: – Megköszönjük a Debrecennek a mérkőzést. Az első két szettben, mintha nem mi lettünk volna pályán, hanem a tegnapi naphoz képest egy másik csapat. Enerváltan, indiszponáltan játszottunk. Nyitásfogadásunk tragikus volt. A harmadik szettben megtaláltam a mai nap legjobb összeállítását, de sajnos a végjátékban ismét alulmaradtunk. A tegnapi napon felépített pozitív hozzállásunkat sikerült lerombolnunk. Várjuk a következő mérkőzéseket, készülünk tovább az Eb-selejtezőre.
Fodor Antal: – Győzni jöttünk. Az első két játszma meglepően biztos sikert hozott számunkra. A harmadik szettre ez egy kicsit meg is nyugtatta a fiúkat és nem sikerült olyan könnyedén lezárni a mérkőzést, mint gondoltuk. Részünkről úgy tűnt, hogy egy jó meccset játszottunk. A fiataloknak sok jót kívánunk és reméljük, hogy hasznukra válnak ezek a mérkőzések, amit az élvonalbeli csapatokkal játszanak. Sok sikert kívánunk nekik.