Heti program: fókuszban a női kupadöntő és a Pénzügyőr a Challenge Kupában

Archív, Teremröplabda 2022 előttről

A megszokotthoz képest jóval visszafogodtabb számú mérkőzést rendeznek a héten, azonban azok között igazán rangos mérkőzések is lesznek, mint például az K&H Női Magyar Kupa Döntő, vagy a Pénzügyőr Challenge Kupa-nyolcaddöntője, de pályára lép például a fiú junior válogatott is.

 

A program szerdán a Pénzügyőr Challenge Kupa-visszavágójával kezdődik és a fővárosi csapat a belga Haasrode elleni hazai 3:1-es siker után történelmi lehetőség előtt áll, hiszen legutóbb a 2003-2004-es idényben jutott magyar férficsapat a legjobb nyolc közé a nemzetközi kupákban. Akkor a Vegyész RC Kazincbarcika jutott el idáig az Élcsapatok Európa Kupájában, míg most a Pénzügyőrnek két szett, vagy az aranyjátszma megnyerésére lesz szüksége ehhez.

Csütörtökön aztán Nyíregyházára és a K&H Női Magyar Kupa Döntőjére összpontosul a figyelem, ahol először a Jászberény és az UTE csap össze a bronzéremért, majd a házigazda Fatum és a Vasas mérkőzik meg a trófeáért. Mindkét mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport.

A hétvégén szünet lesz a női bajnokságban és a férfiaknál is csak négy meccs kerül megrendezésre: szombaton az NB I-ben a Vidux-Szeged a Sümeget, vasárnap az Extraligában pedig a Fino a MAFC-ot fogadja. Emellett mindkét nap pályára lép a junior válogatott is Rácalmáson: előbb a kecskemétiekkel, utóbb a debreceniekkel mérik össze erejüket.

 

HETI PROGRAM:
Február 12., szerda
20:30 Haasrode (belga)–Pénzügyőr (férfi Challenge Kupa-nyolcaddöntő, visszavágó)
Február 13., csütörtök.
17:00 UTE–Jászberény (női Magyar Kupa, bronzmérkőzés) – Nyíregyháza; Tv: M4 Sport
19:30 Fatum-Nyíregyháza–Vasas Óbuda (női Magyar Kupa, döntő); Tv: M4 Sport
Február 15, szombat
16:30 Utánpótlás-válogatott–HÉP-Kecskeméti RC (férfi Extraliga) – Rácalmás
18:00 Vidux-Szegedi SE–Sümegi RE (férfi NB I)
Február 16., vasárnap
16:00 Fino Kaposvár SE–MAFC-BME (férfi Extraliga); Tv: kapos.hu
16:30 Utánpótlás-válogatott–Debreceni EAC (férfi Extraliga) – Rácalmás