Évbúcsúztató Diamant-edzés a törzsszurkolókkal

Archív, Teremröplabda 2022 előttről

Folyamatosan érkeztek a szurkolók az 1. MCM-Diamant Kaposvár Extraligás női röplabdacsapatának nyílt edzésre, és jó pár helyet megtöltöttek a régi körcsarnokban. Ezután jöttek a főszereplők, akiket vastaps fogadott, csak úgy mint a mérkőzéseken. Évbúcsúztató, nyílt edzést tartott a törzsszurkolók számára a bajnokság listavezetője. 
Kiválóan szerepel a női röplabda Extraligában az 1. MCM-Diamant Kaposvár együttese, hiszen vezeti a bajnokságot. A somogyi lányok hétről hétre bizonyítják, hogy ott van a helyük a legjobbak között, és ezt a szurkolók is látják. Ennek megfelelően, egyre többen járnak ki a mérkőzésekre, sőt egyre többen kísérik el őket idegenbe és egyre hangosabbak is, a klub pedig hálás a buzdításért. Ezért közös karácsony-várást és nyílt edzés szerveznek a köszönetük jeléül.

– A 2019-es évben is szerettük volna kiszolgálni egyre gyarapodó közönségünket és szurkolótáborunkat – mondja Orosz Ferenc, az 1. MCM-Diamant Kaposvár ügyvezető-elnöke amolyan megnyitásként. – Úgy érezzük, ez sikerült, hiszen a tavasszal elért ötödik helyezésünknek köszönhetően feljutottunk az Extraligába, és történetünk során először a nemzetközi kupaindulás jogát is megszereztük. Jelenleg a tabella élén állunk, ennél szebb ajándékot nem is kaphattunk volna a lányoktól a karácsonyi ünnepekre. Ezúton is szeretnénk megköszönni a kaposvári sportbarátoknak, hogy támogatják, buzdítják a csapatot, mi pedig minél több területen szeretnénk ezt „visszaadni”, a korábbinál magasabb színvonalon. Szeptemberben bevezettük a Törzsszurkolói Klubkártyát, és leglelkesebb drukkereinket az év végére egy egyedi pólóval ajándékoztuk meg. Internetes közösségi oldalunk a magyar női röplabdasportban a Békéscsaba mögött a második legnépszerűbb, és jól tudjuk, hogy napjainkban a pályán elért eredmények mellett fontos a sportbarátok széles körű tájékoztatása, információkkal való ellátása. A Diamant-lányok a jövőben is szívesen részt vesznek majd minden olyan eseményen, ami az egészséges életmódot, a környezet védelmét és Kaposvár városát népszerűsítik, és bízunk benne, hogy minél több sportbaráttal találkozhatunk majd ezeken a rendezvényeken és természetesen a Kaposvár Arénában is.

Szasa Nedeljkovics vezetőedző beszéde után aztán már labdáé volt a főszerep, a szurkolók pedig élőben láthatták, milyen tréninget vezényel az elhivatottságáról és röplabda-szeretetéről híres szabadkai mester. A lányokra egyébként még december 23-án is vár egy tréning, a rövid karácsonyi pihenő után pedig 26-án folytatódik majd a munka. A következő bajnoki találkozót január 10-én, Jászberényben vívja majd a tabella éllovasa.