Fontos információk a kreditpontokról és az ideiglenes edzői engedélyekről

Archív, Szövetség 2022 előttről

Az ideiglenes edzői engedélyekkel kapcsolatban szeretnénk felhívni a figyelmet néhány fontos dologra! Az ideiglenesem kiadott edző licenszek 2019. december 31-én lejárnak.

 

Tisztelt Edző Kollégák!

Az év vége közeledtével megszaporodtak a feltöltött kreditpontok, hiszen több edző csak ideiglenes működési engedéllyel rendelkezik., ami 2019. december 31-én lejár.

Ezzel kapcsolatban szeretnénk felhívni a figyelmeteket néhány fontos dologra!

Azoknak, akiknek sikerült már pótolni a hiányzó krediteket, az MRSZ irodában vehetik át a végleges edzői működési engedélyüket.

Az MRSZ iroda: 2019.december 23- 2020. január 03-ig zárva tart!

Az első ügyfélfogadási időpont: 2020. január 06.

Amennyiben nem sikerült még a pótlás, úgy január 1-től nem tölthet be edzői funkciót hivatalos mérkőzésen az illető edző. Amikor sikerült a további hiányzó pontokat megszerezni, kérjük, hogy egy emailben jelezzék ezt a kleczli.kitti@hunvolley.hu illetve az eva.laszlo@hunvolley.hu email címekre, hogy kollégáim elkészíthessék az új igazolványokat.

Jelenleg is zajlanak olyan események, ahol kreditpont szerezhető. Az eseményekre minden esetben fel kell jelentkezni a Backoffice rendszerben az edzői felületen! Amennyiben válogatott edzőtáborban szeretne egy edző kreditpontot szerezni, úgy kérjük, hogy VIGYE MAGÁVAL a KREDITPONTIGAZLÓ LAPOT, amit a helyszínen az edzéslátogatást követően alá kell íratni a keret edzőjével. (www.hunvolley.info / Dokumentumok – Edzőtovábbképzés menüben található),

Kérjük, hogy figyeljenek arra is, hogy a pontokat a megfelelő szezonhoz töltsétek fel, és tartsátok be a 30 napos határidőt, megkönnyítve ezzel a feldolgozást.

Amennyiben szakanyagot szeretnétek fordítani, előtte jóváhagyásra küldjétek el a kleczli.kitti@hunvolley.hu email címre. Nem fogadjuk el, ha egy cikket többen is lefordítanak egyszerre.

További kérdés esetén forduljanak hozzám bizalommal!

Üdvözlettel,

                                                                              Szabados István

Budapest, 2019. december 20.