Jótékonysági árverés: Pádár Krisztián és a DEAC meze is kalapács alatt!

Archív, Szövetség 2022 előttről

Folytatódik a mezárverés is az izomsorvadásban szenvedő kisgyermek, Tőzsér Csabika javára. Ezen a héten Pádár Krisztián, illetve a DEAC játékosai által dedikált mezekre lehet licitálni.

 

Pici nyári szünet után folytatjuk jótékonysági árverésünket.

Mindjárt nagyon komoly ereklyével, hiszen ezen a héten a Dél-Koreában bajnoki címet szerző válogatott játékosunk, Pádár Krisztián, illetve a férfibajnokságban szereplő, bravúros teljesítménnyel hatodik helyet elérő DEAC ajánlotta fel árverésre a mezét.

Licitálni az MRSZ facebook-oldalán az alábbi cikk hozzászólásában lehet mostantól, egészen augusztus 2-án, pénteken 12:00 óráig. Fontos, hogy aki Pádár Krisztián mezére licitál, az írja oda az összeg mellé, hogy Pádár, aki a DEAC-éra, az azt, hogy DEAC!

Kikiáltási ár 10.000 forint és a licitet 1000 forinttal osztható összeggel lehet emelni.

A nyertesek neveit a következő árverés kezdetekor közöljük, akik akkor kapják meg a relikviákat, ha megérkezett a bankszámlára a felajánlott összeg:

Tőzsér Csaba: K&H Lakossági Bankszámla:10400607-86766748-87521009

Amennyiben valaki az árverésen nem kíván részt venni, de szívesen adakozna a súlyos betegséggel küzdő kisfiú javára, ugyanerre a bankszámlaszámra küldheti el adományát!

Akkor tehát indul az új érverés!

Ki ajánlja a legtöbbet Pádár Krisztián és a DEAC dedikált mezéért?