A második helyért meccselhetnek strandröplabdázóink Batumiban

Archív, Strandröplabda 2022 előttről

Túl vannak strandröplabda-válogatottjaink a Kontinentális Kupa első napján Batumiban. Mindkét csapatunk szoros vereséggel kezdett, majd sima győzelmet aratott, így vasárnap a továbbjutást érő második helyért játszhatnak.

 

Délelőtt a lányok kezdték a szereplést az elődöntőben, ahol Háfra Dominika és Szabó Dorka szoros vereséget szenvedett az erősebb török párossal szemben, míg Lutter Eszter és Szombathelyi Szandra a döntő játszmában győzte le a másik török párost.

Ezt követően a fiúk meccseltek a szlovákokkal, előbb Benkő Balázs és Hajós Artúr nyert a döntő szettben, Oláh Botond és Stréli Bence azonban vereséget szenvedett, így mindkét párharcban következett a döntő mérkőzés, azonban sajnos mind a lányoknál Lutterék, mind pedig a fiúknál Hajósék vereséget szenvedtek.

A mieinkre így délután még egy találkozó várt, mégpedig egyaránt a másik elődöntőkben vereséget szenvedő grúz párosok ellen. A hazaiak azonban nem okoztak különösebb problémát a mieinknek, mind a négy párosunk sikerrel vette az akadályt, így kiharcolták a jogot, hogy vasárnap délután a továbbjutást jelentő második helyért mérkőzzenek a délelőtti norvég–török, illetve belga–szlovák találkozók veszteseivel, így akár adott esetben vissza is vághatnak a mai vereségekért.

Hogy a fiúk mennyire elszántak, azt jól jelzi, hogy a nap végén hárman is kopaszra borotválták a fejüket.