Jótékonysági árverés: Széles Petra és a Budaörs mezére lehet licitálni

Archív, Szövetség 2022 előttről

Ezen a héten a 65-szörös válogatott, Európa Liga-győztes, Eb-résztvevő, a bajnokság végén visszavonult gödöllői Széles Petra, illetve a női bajnokság kilencedik helyén végző Budaörs dedikált mezekre lehet licitálni, amivel az izomsorvadásban szenvedő kisgyermek, Tőzsér Csabika gyógykezelését lehet támogatni.

 

Sajnos, a kilencedik árverés sikertelen volt, mert sem az 1. MCM-Diamant Kaposvár csapatképére, sem pedig a Dunaferr mezére nem érkezett ajánlat, így ezeket a későbbiekben újra árverésre bocsájtjuk majd.

Ezen a héten két Pest megyei női csapat meze kerül terítékre, az egyik a történetének legjobb helyezését elérő, kilencedik helyen végző Budaörsi DSE által dedikált mez.

A másik egy igazi csemege, hiszen a Gödöllői RC játékosai annak a 65-szörös válogatott, Európa Liga-győztes, Eb-résztvevő Széles Petrának a mezét dedikálták, aki az idény végén visszavonult, s vele együtt mezszámát is visszavonultatta a klub.

Licitálni az MRSZ facebook-oldalán az alábbi cikk hozzászólásában lehet mostantól, egészen május 16-án, csütörtökön 12:00-ig. Fontos, hogy aki a gödöllői mezre licitál, az írja oda az összeg mellé, hogy GRC, aki a Budaörsére, az azt, hogy BDSE!

Kikiáltási ár 10.000 forint és a licitet 1000 forinttal osztható összeggel lehet emelni.

A nyertesek neveit a következő árverés kezdetekor közöljük, akik akkor kapják meg a relikviákat, ha megérkezett a bankszámlára a felajánlott összeg:

Tőzsér Csaba: K&H Lakossági Bankszámla:10400607-86766748-87521009

Amennyiben valaki az árverésen nem kíván részt venni, de szívesen adakozna a súlyos betegséggel küzdő kisfiú javára, ugyanerre a bankszámlaszámra küldheti el adományát!

Akkor tehát indul az új érverés!

Ki ajánlja a legtöbbet a budaörsi lányok és Széles Petra dedikált mezéért?

 

Közben eldőlt sorsa a békéscsabaiak mezének is, amelyet Litvai Zoltán, a rivális nyíregyházi csapat névadó szponzorának, a Fatumnak az ügyvezető igazgatója nyert meg, de felajánlotta azt a legfiatalabb békéscsabai szurkolónak. A jelentkezők közül Hering Nóra Nikolett a legfiatalabb, aki a jövő hónapban lesz öt éves.