Remek versenyek Majáliskor – elhalasztják a Kispest Open szombati fordulóját

Archív, Strandröplabda 2022 előttről

Három utánpótlás strandröplabda-versenyre is sor került az elmúlt napokban – Mohácson, Csepelen és Kispesten –, s mindhárman nagyon szép számú versenyző indult a különböző kategóriákban. Rossz hír viszont, hogy az utóbbi helyszínen esedékes szombati versenyt a szervezők elhalasztják, mert az időjárás-előrejelzések szerint rossz idő várható annak időpontjában.

 

Az elsőre még április 27-én került sor Mohácson, ahol három csillagos U14, U18 és U22-es korosztályban mérték össze tudásukat a fiú és leányversenyzők. A másik kettőt május 1-én rendezték, a Majális Kupára Csepelen, a Szabadkikötő SE Sporttelepén került sor, mégpedig U14-ben egy, U20-ban két, U22-ben pedig három csillagos kategóriában. A másik aznapi verseny rendezője az ÓSSC volt, amely egy csillagos U14-es, illetve két csillagos U18-as tornát szervezett a kispesti pályákon. A három tornán összességében több mint száz fiatal strandröplabdázó indult, és remek hangulatban zajlottak a versenyek (képünkön a csepeli helyszín).

Utóbbi helyszínnel kapcsolatos hír viszont, hogy a szombaton, május 4-én esedékes 4*-os, U16-os és U20-as versenyt a szervezők elhalasztják, mert az időjárás-előrejelzések szerint szombaton rossz eső és hűvös idő várható. Az új időpont május 12. vasárnap lesz, míg azt megelőzően egy nappal ugyanott 4*-os U14-s és U18-as verseny lesz. A szervezők kérik, hogy azok, akik részt vennének az új időpontban is a versenyen, azok újból regisztráljanak!