Jótékonysági árverés: felajánlották a legfiatalabb BRSE-drukkernek a 210 ezres mezt!

Archív, Szövetség 2022 előttről

Lezárult a hetedik árverés is az izomsorvadásban szenvedő kisgyermek, Tőzsér Csabika javára. A CEV-kupa elődöntős Swietelsky-Békéscsaba meze 210 ezer, a Sümegé 50 ezer forintért kelt el. Ezen a héten két nagyágyú, a női döntős Vasas Óbuda, illetve a férfi finalista LV Sport Pénzügyőr játékosai által dedikált mezekre lehet licitálni.

 

A békéscsabaiak mezéért óriási csata alakult ki: végül az eddigi második legmagasabb összegért 210 ezer forintért (ez a második legmagasabb eddig felajánlott összeg) lett az a Litvai Zoltáné, aki a fő rivális nyíregyházi csapat névadó szponzorának, a Fatumnak az ügyvezető igazgatója. A győztes viszont szeretné felajánlani a mezt a legfiatalabb békéscsabai szurkolónak, azzal a céllal, hogy csillapítsa a két klub között az elődöntőben kialakult feszültséget. Igazán nemes gesztus ez a támogató részéről, úgyhogy a következő hét végéig cikkünk hozzászólásában várjuk azok jelentkezését, akik szeretnék megkapni a Molcsányi Ritáék által aláírt BRSE mezt, s a jelentkezők közül a legfiatalabb kaphatja majd meg ezt.

A bajnokságban az ötödik helyért csatázó sümegiek dedikált mezéért Kökényesi Krisztán kínálta a legtöbbet, egészen pontosan 50 ezer forintot.

 

Ezen a héten két újabb csapat, méghozzá két igazi nagyágyú, a bajnoki döntőbe bejutó Vasas Óbuda, illetve az LV Sport Pénzügyőr játékosai által aláírt mez lesz az árverésre bocsátva. A két klub együtt játszotta Challenge-kupa mérkőzéseit, s kérésükre most a mezek is egyszerre lettek a licitre feltéve.

Licitálni az MRSZ facebook-oldalán az alábbi cikk hozzászólásában lehet mostantól, egészen május 1-én, szerdán 12:00-ig. Fontos, hogy aki a Vasas-mezre licitál, az írja oda az összeg mellé, hogy Vasas, aki a Pénzügyőrére, az azt, hogy PSE! Aki pedig a BRSE mezét szeretné megkapni, az csak azt írja, hogy BRSE, illetve facebook-profilján legyen feltüntetve a születési éve.

Kikiáltási ár 10.000 forint és a licitet 1000 forinttal osztható összeggel lehet emelni.

A nyertesek neveit a következő árverés kezdetekor közöljük, akik akkor kapják meg a relikviákat, ha megérkezett a bankszámlára a felajánlott összeg:

Tőzsér Csaba: K&H Lakossági Bankszámla:10400607-86766748-87521009

Amennyiben valaki az árverésen nem kíván részt venni, de szívesen adakozna a súlyos betegséggel küzdő kisfiú javára, ugyanerre a bankszámlaszámra küldheti el adományát!

Akkor tehát indul az új érverés!

Ki ajánlja a legtöbbet a Vasas és a Pénzügyőr dedikált mezéért és ki szeretné megkapni a Békéscsabáét?