Három éves szerződés az MRSZ és a Floor Concept között

Archív, Szövetség 2022 előttről

Kedden hároméves stratégiai együttműködési szerződést kötött egymással a Magyar Röplabda Szövetség és a Floor Concept az MRSZ székházában. A cég többek között röplabda-, kézilabda- és kosárlabdapályák sportburkolatainak kivitelezésével foglalkozik, így ők is közreműködnek többek között az idei, budapesti női és ülőröplabda Európa-bajnokság pályáinak elkészítésében.

 

 

A több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező vállalat melegburkolatok és segédanyagok értékesítésén túl a forgalmazott termékek kivitelezésére specializálódott. Komplex szolgáltatásuknak és minőségi munkavégzésüknek köszönhetően számos irodaház, üzlethelyiség, egészségügyi, kulturális és sportlétesítmény megvalósítása fűződik nevükhöz. Szakértelmüket bizonyítja, hogy Floor Concept Kft. az elmúlt évek eredményeinek köszönhetően a Gerflor sportburkolat termékeinek szakkivitelezője lett.

 

A cég már korábban is részt vett sportszponzorációban a vízilabdázás területén, de egy új sportágat is kerestek, így találtak a röplabdára, amelyben a kölcsönös együttműködés mellett sok lehetőséget látnak. A cég alapelve ugyanis, hogy ahonnan kivesznek, oda vissza is tesznek, ezért jött létre a ma aláírt szerződés – melyet a cég részéről Bárány Mariann ügyvezető igazgató, az MRSZ részéről pedig Dr. Kovács Ferenc elnök szentesített névjegyével – amelyben a cég, amellett, hogy három éven keresztül támogatja az MRSZ-t, a klubok számára a legkedvezményesebb áron kínálja a sportburkolatokat.

A Floor Concept többek között a budapesti női és ülőröplabda Európa-bajnokság pályáinak elkészítésében is közreműködik.