Jótékonysági árverés: 759 ezer forint az első hét bevétele

Archív, Szövetség 2022 előttről

Lezárultak az első árverések az izomsorvadásban szenvedő kisgyermek, Tőzsér Csabika javára (a kisfiúról részletesen ide kattintva olvashatnak). Az első héten a Fatum-Nyíregyháza, illetve a Vegyész RC Kazincbarcika dedikált mezére lehetett licitálni. Örömmel tudatjuk, hogy minden képzeletet felülmúlt az első licit bevétele, miután 759 ezer forintot tettek ki a győztes felajánlások.

 

A bajnoki címvédő Vegyész RC Kazincbarcika mezét a VRCK egyik vezérszurkolója, Rostás Szabolcs nyerte meg, aki 13.000 forinttal nyerte meg a licitet. A kupagyőztes Fatum-Nyíregyháza mezéért az MRSZ Játékvezetői Testülete ajánlott fel 746 ezer forintot, akik külön gyűjtést rendeztek e nemes cél érdekében (a játékvezetők akciójáról külön cikkben is foglalkozunk majd). A tervek szerint a Vegyész mezét a szerdai MAFC elleni bajnokin adják át.

Ezen a héten két újabb csapat, a Jászberény és a PTE-PEAC mezei lesznek az árverésre bocsátva.

Licitálni az MRSZ facebook-oldalán, cikkünk facebook-hozzászólásában lehet (de csakis ezeket fogadjuk el) mostantól, egészen március 11-én, hétfőn 12:00-ig. Fontos, hogy aki a jászberényi mezre licitál, az írja oda az összeg mellé, hogy Jászberény, aki a PEAC-éra, az azt, hogy PEAC!

Kikiáltási ár 10.000 forint és a licitet 1000 forinttal osztható összeggel lehet emelni.

A nyertesek neveit a következő árverés kezdetekor közöljük, akik akkor kapják meg a relikviákat, ha megérkezett a bankszámlára a felajánlott összeg:

Tőzsér Csaba: K&H Lakossági Bankszámla:10400607-86766748-87521009

Amennyiben valaki az árverésen nem kíván részt venni, de szívesen adakozna a súlyos betegséggel küzdő kisfiú javára, ugyanerre a bankszámlaszámra küldheti el adományát!

Akkor tehát indul az új érverés!

Ki ajánlja a legtöbbet a Jászberény és a PTE-PEAC dedikált mezéért?