Adománygyűjtés Fülöp Péter megsegítéséért

Archív, Egyéb 2022 előttről

A 19 éves Fülöp Péter 2018 augusztus 11-én szenvedett balesetet, melyben eltört a 3-as és a 4-es nyakcsigolyája. Junior válogatott, 2017-ben a Szolnoki Röplabda Akadémia Magyar Kupa-győztes csapatának tagja, azaz évek óta kiemelkedő szinten űzi szeretett sportágát. Balesete előtt két nappal Mikuláss Marcell párjaként nem talált legyőzőre az U20-as Strandröplabda Országos Bajnokságon. Városunk és a jövő egyik legtehetségesebb sportolójaként  ismerik sporttársai, edzői, barátai.

 

A baleset után Péter rehabilitációja a megfelelő ütemben halad, ám az ezzel járó költségek előteremtése már ennél erőt próbálóbb feladat!

Peti a hétvégéket már otthoni környezetben töltheti ahol megfelelően pihenhet. Ám az utazás, az eszközök, a vitaminok, a gyógyszerek és természetesen maga a rehabilitációs folyamat is nagy költségekkel jár.

A sport már oly sokszor bizonyított, amikor segítségnyújtásról volt szó!

Mi most a Magyar Röplabda Sportot/Sportbarátokat szólítjuk meg főként!

Arra kérnénk minden csapatot, játékosokat, szurkolókat, álljanak az ügy mellé, és közös gyűjtéssel támogassuk Fülöp Pétert, aki előtt még csodálatosan szép jövő áll az életben, és aki oly sokat tett ezért a sportágért!

Következő számlaszámra várjuk adományikat:
Fülöp Péter
12050002-01129641-00100009