Idén is lesz közönségdíj – várjuk a jelöléseket!

Archív, Szövetség 2022 előttről

Az elmúlt két évhez hasonlóan a Magyar Röplabda Szövetség évzáró gálaestjén idén is kiosztja majd a közönségdíjat a legjobb férfi és női röplabdázó és a legjobb csapat kategóriában.

 

Az elmúlt két év tapasztalatai alapján azonban idén kétfordulós lesz a szavazás. Az első szakasz a jelöltállítás lesz: emailen a media@hunvolley.hu címre lehet küldeni a jelölteket, amit bárki küldhet.

Ahhoz, hogy egy jelöltet számításba vegyünk, minimum öt jelölés szükséges. A jelöltállítási határidő november 30., péntek éjfél. Ezt követően, a második szakaszban, már csak kategóriánként az 5-5 legtöbb jelölést kapókra lehet szavazni a facebookon létrehozott szavazáson, december 15-ig. A díjakat a tervek szerint az MRSZ december 19-i évzáró gáláján adják majd át az év legjobbjainak járó díjakkal együtt.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a közönségdíj esetében nem csak teremröplabdázókat, hanem ülőröplabdázókat, illetve strandröplabda-párosokat is jelölhetnek, utóbbiak esetében azonban egy páros számít egy jelölésnek (például Hajós Artúr/Stréli Bence, vagy Lutter Eszter/Szombathelyi Szandra) és ők az egyéni versenybe számítanak.

2016-ban Szakmáry Gréta kapta az összevont közönségdíjat, tavaly pedig Bleicher Rékát (képünkön) szavazták a szurkolók a legjobb női, Keen Cameront pedig a legjobb férfijátékosnak, míg a Békéscsaba lett a legjobb csapat.

Várjuk tehát első körben a szurkolók jelöléseit egészen a hónap végéig!