Pótnevezési lehetőség az utánpótlás strandröplabda ob-döntőre

Archív, Strandröplabda 2022 előttről

Ugyan kedden lezárult a nevezési határidő, de az MRSZ Strand- és Szabadidős Röplabda Bizottság döntése értelmében péntek éjfélig meghosszabbították az augusztus 7. és 12 között a Lupa Beachen megrendezendő utánpótlás strandröplabda országos bajnokság nevezési határidejét.

 

A versenykiírás szerint a leány U14, U16, U18 és U20-as kategóriában 16-16, a leány U22 és a fiú U14, U16, U18, U20 és U22-es korosztályban 12-12 páros indulása lehetséges. Az eredeti nevezési határidő lejártáig csak a leány U18-as korosztályban volt túljelentkezés, a többiben még akadnak szabad helyek, ezért döntött úgy a bizottság, hogy péntek éjfélig újra megnyitja a nevezéseket.

A leány U18-as korosztály kivételével (ide már nem lehet nevezni) a következőképpen alakulnak a pótnevezések. Azok a párosok, akik a rendes határidőig leadták a jelentkezésüket, már biztosan ott lesznek a fináléban, a pótnevezőknél – amennyiben túljelentkezés van – úgy azok kerülnek a döntőbe, akiknek több pontjuk van.

Néhány korosztályban csak korlátozottak a jelentkezési lehetőségek, így például a fiú U22-ben (ez az egyetlen kategória, ahol több férfi nevező volt, mint női) és a leány U20-ban mindössze egy kiadó hely van még, leány U22-ben három, leány U16-ban pedig négy páros indulására van még lehetőség pótnevezéssel. A többi kategóriában azonban még jócskán akadnak szabad helyek, amire péntek éjfélig lehet még jelentkezni ITT, az MRSZ erre a célra kialakított regisztrációs oldalán!

 

A strandröplabda országos bajnokság döntőjének programja:
Augusztus 7: leány és fiú U22
Augusztus 8: leány és fiú U16
Augusztus 9: leány és fiú U20
Augusztus 10: leány és fiú U14, fiú U18, férfi selejtező
Augusztus 11: férfi és női főtábla
Augusztus 12: férfi és női elődöntő, döntő, leány U18