Az olaszok ellen tér vissza férfi ülőröplabda-válogatottunk

Archív, Ülőröplabda 2022 előttről

Három év kihagyás után lép újra pályára Magyarországn, hivatals mérkőzésen, a korábban szebb napokat is látott férfi ülőröplabda-válogatottunk. A mieink szombaton Olaszország ellen lépnek majd pályára a Sub-Zone torna keretében, Gárdonyban.
A nyolcvanas-kilencvenes években Európa-bajnok, kétszeres vb-ezüstérmes és négy Paralimpián is szereplő magyar férfi válogatott három éves szünet után méreti meg magát újra idehaza.

A mieink a néhány éve alakult olasz válogatott ellen lépnek majd pályára a Sub-Zone tornán, ahol komoly ranglista pontokat szerezhet Raska Gyula csapata. Az április 8-án, szombat délelőtt 10 órakor kezdődő találkozón válogatottunk nem titkolt célja a győzelem, s egy ilyen sikerrel szeretnék megkezdeni a visszatérést a nemzetközi vérkeringésbe.

A találkozó színhelye Gárdonyban, a VVSI Rehabilitációs Sportközpontban lesz (Tópart utca 17), a belépés pedig díjtalan.

A magyar válogatott kerete: Bernáth Csaba, Domokos András, Domina József, Gergencsik János, Kertész Róbert, Kovács László, Mányák Attila, Peres János, Veleg Krisztián, Vitéz Gábor. Szövetségi kapitány: Raska Gyula.

A mérkőzés facebook-eseménye itt