Gyász: Németh Ervin emlékére…

Archív, Egyéb 2022 előttről

Hosszan tartó, súlyos betegség után, 42 éves korában, január 5.-re virradó éjszaka elhunyt az egykori veszprémi férfi röplabdacsapat meghatározó egyénisége, Németh Ervin.

Veszprémben kezdett el röplabdázni és a pályafutása is itt teljesedett ki. Tagja volt az élvonalban is sok szép sikert megélt Veszprémi Röplabda Clubnak. Aktív pályafutása befejeztével sem távolodott el imádott sportágától, alelnöke volt a Bakony-Balaton Röplabda Akadémiának, ahol edzőként is segédkezett. De nem csak itt, hanem mindenhol szívesen segített, ahol a röplabdának szüksége volt rá.
(veol.hu)

Holdinger Szilárd: Egy jó Barátom emlékére…

Nem tudom, lehet e valaki elég bölcs és felkészült, hogy egy barát elvesztését ne fogadja értetlenül és meg ne kérdezze, de miért pont ő?

Én sem vagyok, és bár nem tudom mit is kellene írnom vagy mit is illik ilyenkor, de úgy érzem, írnom kell.

Úgy harminc éve mikor először besétált a tornaterembe már tudtam, hogy nem egy hétköznapi gyerekről van szó, leginkább makacssága önfejűsége és mindig határozott véleménye miatt, ami legtöbbször nem egyezett az enyémmel:)

Mikor az első mérkőzésén megjelent színesre festett hajjal, azt gondoltam lesz bajom ezzel a fickóval. Aztán az élet alaposan rám cáfolt, mert rövidesen az akarásával, alázatosságával és irtózatos tehetségével emelkedett a többiek fölé!

Kis időre aztán külön utakra sodort bennünket az élet és ritkábban találkoztunk, de aztán miután újra közös utakon jártunk mesterből-barát lettem! Láttam hogyan is lett belőle komoly céltudatos férfi, kiváló sportoló, férj, példás családapa, egy nagyszerű ember, akire mindig számíthattam egy igazi barát!

Remélni merem, hogy ő is így érzett bár az élet nem adta meg neki és nekem sem hogy ezt megtudhassam. Most értem csak meg igazán, hogy az élet milyen rövid, és ha valaki fontos nekünk azt ne féljünk elmondani, mert holnap talán már késő lesz.

Büszke vagyok rá, hogy hogy az utolsó találkozásunkkor is mesternek szólított és én barátomnak, hogy része lehettem rövid életének!

„Az hal meg csupán, akit elfelednek,
Örökké él, kit nagyon szeretnek.
És mi téged nagyon szeretünk,
Emléked ezért mindig itt lesz velünk.
Annyi szép emléket hagytál itt nekünk!”

HIÁNYOZNI FOGSZ BARÁTOM!

************************************

A december 17-én elhunyt Érsekújvári Gyuláné Zsuzsa néni temetése január 10-én 14:00 órakor lesz a Kiskunhalasi Katolikus Temetőben.