Hunvolley Tv-s közvetítésekkel rajtol az Extraliga – regisztráció!

Klub - hazai, Teremröplabda

Pénteken a Fino-Kaposvár és a Kistext-Party.Co mérkőzésével kezdetét veszi a férfi Extraliga 2022–2023-as idénye, amelyet a Hunvolley Tv is élőben közvetít. A mérkőzések megtekintéséhez szükséges egyszerűsített, ingyenes regisztráció is!

 

A 2021 tavaszán indult a Hunvolley Tv, amely az Extraliga, a Magyar Kupa és az utánpótlásdöntők mérkőzéseit is közvetíti, illetve elérhetőek rajta a válogatott meccsek felvételei, edzőtovábbképzések, szakmai előadások videói, valamint a Magyar Röplabda Szövetség magazinműsorai is.

A 2021/2022-es idényben összesen 110 női és férfi Extraliga mérkőzést közvetített a Hunvolley TV, s a mérkőzések minden igényt kielégítő full HD és HD minőségben kerültek a képernyőre, akárcsak a jelenleg is zajló országos utánpótlástornák találkozói.

Idén május óta a Hunvolley TV közvetítéseit egyszerűsített, ingyenes regisztráció után lehet megtekinteni, amihez mindössze egy névre és egy email-címre van szükség. A regisztrációs folyamat mindössze néhány másodpercet vesz majd igénybe.

A férfi Extraliga nyitófordulójából két mérkőzést is műsorra tűzött a csatorna: a pénteki Fino–Kistext meccs mellett szombaton a MAFC–Vegyész találkozót is közvetítjük.

 

HETI PROGRAM:
Szeptember 30., péntek
18:00 Fino Kaposvár – Kistext (férfi Extraliga); Tv: Hunvolley Tv
19:00 DSZC-Eötvös DSE – Jászberény VT (női Magyar Kupa-selejtező, 1. mérkőzés)

Október 1., szombat
17:00 DEAC – MÁV Előre-Foxconn (férfi Extraliga)
17:00 Vidux-Szegedi RSE – Gamma Paty.CO (férfi NB I)
19:00 MAFC-BME – GreenPlan-VRCK (férfi Extraliga); Tv: Hunvolley Tv
19:00 TFSE – Szolnoki RK (férfi NB I)

Október 2., vasárnap
16:00 Dág KSE – Dunaújvárosi KSE (férfi NB I)
17:00 Kecskeméti RC – Pénzügyőr (férfi Extraliga); Tv: M4 Sport+