Minden MEVZA-bizottságban van magyar

Szövetség

A Közép-európai Ligában lezajlott tisztújítást követően megalakultak a MEVZA bizottságai. Komoly sportdiplomáciai sikernek számít, hogy az MRSZ képviselői mindegyik bizottságbaj helyet kaptak.

 

A tisztújítást követően az már korábban kiderült, hogy az MRSZ főtitkára, Ludvig Zsolt (a vezető képen, középen) továbbra is a MEVZA alelnöke marad. Ezt követően készültek el a javaslatok a különböző bizottságok összetételére és örvendetes hír, hogy a magyar szövetség minden egyes bizottságban képviselteti magát.

A strand- és hóröplabda bizottságnak Soltész Róbert (a vezető képen balra), az utánpótlás-válogatottakkal foglalkozó csoportnak Szabados István (a vezető képen jobbra) a tagja, míg a klubcsapatok MEVZA-ligájának bizottságába Baran Ádám (jobbra) került be. A játékvezetői bizottság vezetője pedig Herpai László (balra) lett.

A nyolc ország sportági szövetségét tömörítő Közép-európai Liga (Ausztria, Ciprus, Csehország, Horvátország, Izrael, Magyarország, Szlovákia, Szlovénia) bizottságaiban a mieinken kívül csak az osztrákok delegáltak tagot mindenhová, a csehek viszont meglehetősen passzívak voltak, mert ők egyben sem szerepelnek.