Az év különdíjasai

Szövetség

A Magyar Röplabda Szövetség a szokásoknak megfelelően 2021-ben is megválasztotta az év legjobbjait. Az év edzői, valamint felnőtt-, és utánpótlás-játékosai mellett díjazták a legjobb Magyarországon játszó külföldieket is.

A hölgyek közül Nikola Radosová kapta az elismerést. A 29 esztendős szlovák szélső ütő bajnoki címet nyert a Fatum-Nyíregyháza csapatával, ebben a szezonban pedig a Bajnokok Ligájában is megmutathatja magát.

 

 

 

 

A férfiak közül Willian Reffatti da Costát választották a legjobbnak. A rutinos, 34 esztendős brazil klasszis az előző idényben magyar bajnok és kupagyőztes lett a Pénzügyőr együttesével, a nyáron pedig a Kistext gárdájához szerződött, vagyis immár harmadik éve légióskodik Magyarországon.

 

 

 

Az ünnepélyes díjátadóra a szövetség alapításának 75. évfordulója tiszteletére rendezett gálán került volna sor, ezt azonban a koronavírus-helyzet miatt sajnos kénytelen volt az idei év első felére halasztani. Amint a vírushelyzet lehetővé teszi, a díjazottak személyesen, ünnepélyes keretek közt is átvehetik az elismerést.