Tisztelt Szerkesztőség, Kedves Kollégák,

Bő egy hónap múlva, augusztus 23-án kezdődik a női röplabda Európa-bajnokság, amelynek Törökország, Szlovákia és Lengyelország mellett Magyarország a házigazdája. A januári isztambuli sorsoláson kiderült, a magyar válogatott sorrendben Észtországgal, Romániával, Azerbajdzsánnal, Horvátországgal és Hollandiával csap össze a C-csoportban a Papp László Sportarénában.
Amennyiben a helyszínről szeretnének tudósítani a nagy érdeklődéssel várt eseményről, kérjük, legkésőbb július 31-ig töltsék ki az Európai Röplabda Szövetség (CEV) akkreditációs lapját, amelyet az alábbi linken érhetnek el:

https://mediaclub.cev.eu

A linket megnyitva először csatlakozni kell a CEV Sajtó Klubjához (klikkeljenek a „Join the CEV Media Club now” feliratra).  A személyes és céges adatok kitöltése, valamint a saját fotó és a személyi igazolvány vagy útlevél fotójának feltöltése után elküldhetik akkreditációs igényüket a CEV-nek.
Miután az igénylő csatlakozott a CEV Sajtó Klubhoz, a „Request Accreditation” gombra kattintva küldheti el akkreditációs kérelmét a női Európa-bajnokságra.
Ezt követően a CEV értékeli a beérkező igényeket, majd értesíti a szerkesztőségeket, hogy elfogadták-e az akkreditációs kérelmet.
Amennyiben az egész tornáról a helyszínről kívánnak tudósítani, kérjük, hogy a csoportkör után az egyenes kieséses szakasz mérkőzéseit is külön jelöljék be a formátumban, figyelembe véve, hogy az egyes körökben csupán az egyik rendező országba lehet akkreditálni.

Ha bármilyen kérdésük van, forduljanak hozzánk a media@hunvolley.hu e-mail címen.

Ne feledjék, a regisztrációs határidő július 31.!

Tisztelettel,
Az MRSZ Sajtóosztálya