Női válogatott ülőröplabda-torna a hétvégén

Rangos nemzetközi válogatott, női ülőröplabda tornát rendez hétvégén a Magyar Röplabda Szövetség a hétvégén, Mátraházán. A mieinkkel a holland, a horvát, az olasz és a szlovén nemzeti csapat méri össze majd az erejét.

 

A sub-zone nemzetközi női ülőröplabda tornán minden válogatott játszik mindenkivel, azaz a mieinkre négy összecsapás vár, s ez alapján derül ki majd a sorrend. A mieink nyolc fős kerettel vágnak neki a megmérettetésnek, amelynek tagjai a következők: Csillag Edina, Kocsisné Weninger Anita, Nebehaj Barbara, Szabó Éva, Szabó Zita, Szabóné Sipos Éva, Szilágyi Erzsébet, Szűcs Gyuláné.

„Nehéz felmérni az erőviszonyokat – nyilatkozta az esélyekről Raska Gyula szövetségi kapitány –, nálunk eléggé kicserélődött az Eb-csapat, négy meghatározó játékos is lemondta a válogatottságot. A többi csapatnál viszont az okoz problémát, hogy megszigorították a részvételi feltételeket, ezért biztos, hogy náluk is lesznek hiányzók. Azt tudom ígérni, hogy mindent megteszünk a sikeres szereplésért és a tisztes helytállásért, de hogy ez mire lesz elég, az majd csak a mérkőzéseken derül ki.”

A Mátraházi Edzőtáborban megrendezésre kerülő torna programja a következő:
Március 10., szombat
9.30 Olaszország – Horvátország
11.00 Magyarország – Hollandia
13.30 Szlovénia – Olaszország
15.00 Horvátország – Magyarország
16.30 Hollandia – Szlovénia
18.00 Olaszország – Magyarország
19.30 Horvátország – Hollandia
Március 11., vasárnap
9.30 Magyarország – Szlovénia
11.00 Olaszország – Hollandia
12.30 Horvátország – Szlovénia

A torna facebook-eseménye itt!