A Volkswagen a MEVZA Cup Final Four 2018 névadó támogatója

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület elnyerte a MEVZA Cup Final Four, azaz a Közép Európai Kupa négyesdöntőjének rendezési jogát, melyet 2018. március 10 és 11. között rendeznek Békéscsabán. Mindez hatalmas sportdiplomáciai siker, hiszen Csehország, Szlovénia és Horvátország legjobb csapatai ellen védheti meg tavaly elnyert címét a BRSE. Az esemény iránt fokozott a szurkolók és a média érdeklődése is, remek ütemben fogynak elővételben a jegyek, és a DIGI Sport csatorna is élőben tűzi műsorra a torna találkozóit. 
A klub vezetésének célja nem más, minthogy minden idők legszínvonalasabb MEVZA Cup négyesdöntőjét rendezzék meg Békéscsabán, melyhez elengedhetetlen támogatók bevonása. Ennek kapcsán tett ma bejelentést Baran Ádám, a BRSE elnöke, miszerint egy világmárka lesz az esemény névadó támogatója.
“A Volkswagen több éve klubunk egyik kiemelt támogatója, a felek kölcsönös elégedettség mentén újították meg az eddigi megállapodásokat. A Békéscsabai Röplabda SE eredményei, nemzetközi sikerei, a hazai sport életben betöltött szerepe meggyőzték a cég vezetését, hogy álljon a sporttörténelmi rendezvény mellé. Az együttműködésben markáns szerepet kap az AutóMobil Körös Kft., a Volkswagen helyi márkakereskedése. Büszkék vagyunk, hogy egy világszerte ismert márka látott fantáziát az esemény támogatásában. Gőzerővel dolgozunk azon, hogy nívós rendezvénnyel zárjuk idei nemzetközi szereplésünket, ahol célunk, hogy hazai környezetben védjük meg címünket.” – fogalmazott Baran Ádám a BRSE elnöke.
A Volkswagen márka arculati elemei megjelennek az eseménnyel kapcsolatos kommunikációban, a csapat felszerelésein, és a mérkőzéseknek otthont adó Békéscsabai Városi Sportcsarnok felületein.
Az esemény hivatalon megnevezése: “Volkswagen MEVZA Cup Final Four 2018”
A rendezvény vonatkozásában további információk a www.brse.hu/mevza oldalon olvashatók. Jegyek elővételben a www.tixa.hu/brse oldalon válthatók.