Edzőképzést indít a Testnevelési Egyetem

Az elmúlt egy év során jelentősen megnőtt a röplabda-egyesületek és szakosztályok száma, ezzel egyenes arányosságban rengeteg utánpótlás-játékos került a sportágba, akiket azonban megfelelő végzettséggel rendelkező szakembereknek kell trenírozniuk. Belőlük viszont hiány van, s ennek áthidalására indít képzéseket a Testnevelési Egyetem röplabda szakedzők számára. Az alábbiakban az egyetem és az MRSZ közös felhívását olvashatják a részletekkel együtt.

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2018/19-es tanévben a Testnevelési Egyetem szakedző képzéseket hirdet röplabda sportágunkban, nappali és levelező tagozaton.

A BA Edző képzés sikeres elvégzését követően szakedző szakképzettséget szerezhetnek három év után. A felvételi előfeltétele az érettségi bizonyítvány megléte. A felvételi a Testnevelési Egyetem és a szövetség közös szervezésében zajlik.

A pontszámok az alábbiak szerint állnak össze:

Biológia teszt                               50 pont
Sportági elmélet írásbeli                30 pont
Sportági elmélet gyakorlati           30 pont
Sportági gyakorlat                       90 pont
Összesen:                               200 pont

 

Az MSc Szakedző levelező képzés sikeres elvégzését követően okleveles szakedző szakképzettséget szerezhetnek két év után. A felvételi előfeltétele felsőfokú oklevél megléte. A felvételi a Testnevelési Egyetem és a szövetség közös szervezésében zajlik.

A pontszámok az alábbiak szerint állnak össze:

Sportági elmélet írásbeli                            20 pont
Sportági elmélet gyakorlati                       20 pont
Sportági gyakorlat                                    30 pont
Az oklevél minősítésének négyszerese      20 pont
Esetleges többletpontok                           10 pont
Összesen:                                           100 pont

 

A képzésre jelentkezni a www.felvi.hu weboldalon keresztül tudnak, a regisztrációt követően. A jelentkezés határideje: 2018. február 15.

Kérjük, a jelentkezés során fokozottan figyeljenek a helyes tagozat megjelölésére (nappali/levelező), mert ennek módosítására a jelentkezés leadását követően nem lesz lehetőségük!

A felvételivel kapcsolatos további tudnivalókat a www.felvi.hu Felvételi Tájékoztatójában, valamint a Testnevelési Egyetem honlapján találják.

Sikeres felvételi vizsgát kívánunk Önöknek!

 

Budapest, 2018. február 8.

 

Testnevelési Egyetem
és
Magyar Röplabda Szövetség