Az utánpótlás hóröplabda ob versenykiírása – a felnőttek péntekig nevezhetnek

A felnőttekhez hasonlóan elkészült az első ízben megrendezésre kerülő utánpótlás hóröplabda országos bajnokság versenykiírása is. A felnőttek országos bajnokságának nevezési határideje január 19-én, pénteken éjfélkor jár le.

 

A hóröplabda utánpótlás országos bajnokságot mindkét nemnél két korosztály (U16, U18) számára írták ki. Időpontja és helyszíne ugyanúgy február 10-11. lesz Eplényben, mint a felnőtteké. Az első napon a fiúk, a másodikon a lányok versenyeznek majd.

Nevezni itt is online lehet, a következő linken:
https://goo.gl/forms/htPmfFTj55uqyVEa2

A nevezési laphoz a HELYSZÍNEN a regisztráció során be kell mutatnia a szülői nyilatkozatot az egyik szülő/gyám által aláírva, amit az alábbi linken lehet elérni:
https://docs.google.com/document/d/1R2Cpd0YHqSjxD_Aa5o7LpOwlySZKtX65_4RyG1k5a4U/edit?usp=sharing

A nevezési határidő az utánpótlás ob-ra január 26., péntek éjfél.

A hóröplabda utánpótlás országos bajnokság versenykiírása:
Hóröplabda UP versenykiírás FINAL

 

Itt hívjuk fel a felnőtt versenyzők figyelmét, hogy ők január 19., péntek éjfélig adhatják be nevezésüket az országos bajnokságra.

A hölgyeknél és a férfiaknál eddig egyaránt nyolc-nyolc játékos adta be nevezését, akik a következők:

Nők:
Czene Adrienn, Császár Norina
Harmat Borbála, Orbán Orsolya
Katona Janka, Sákovics Virág
Papp Dóra Lujza, Tátrai Nikolett

Férfiak:
Dóczi Domonkos, Udvarhelyi Márton
Kovács Boldizsár, Lukács Róbert
Oláh Botond
Pordán Áron, Szabó Gábor
Zsembrovszky Dávid

 

Amint azt korábbi cikkünkben is jeleztük: a felnőtt ob győztesei jogot szereznek arra, hogy induljanak a március 23-25. között, az ausztriai Wagrainban megrendezésre kerülő első ízben megrendezésre kerülő hóröplabda Európa-bajnokságon.

A szakág alapjában véve a strandröplabdához hasonlít – csak a talaj, az öltözet és a szettek hossza más –, az elmúlt években indult dinamikus fejlődésnek, ezért is írták ki az első kontinensviadalt. A versenyszámok jó eséllyel pályáznak arra, hogy már a 2022-es pekingi téli olimpia programjába is bekerüljenek.