Pápai Péter meglepné a szlovák bajnokot

A rekordbajnok kaposvári férfi röplabdacsapat egyik nyári igazolása volt az a Pápai Péter, aki a somogyi megyeszékhelyen született, de korábban még soha nem játszott ebben az együttesben. A 24 esztendős, válogatott sportoló az elmúlt évadban a szlovák élvonalban, a VK Spartak UJS Komárno színeiben játszott, így nagy izgalommal várja a Fino és a Nyitra szerda esti Challenge Kupa-összecsapását.

Hogy érzed magad Kaposváron, mi a véleményed az eddigi meccsekről?

Nagyon jól érzem magam újra itthon, egész jó társaságot alkotunk a csapattal, mind a pályán, mind a pályán kívül! Az eddigi meccsekről csak annyit, hogy hoztuk a kötelezőt, a Kecskeméti meccset nagyon sajnáljuk; látszott a csapaton, hogy a Pénzügyőr elleni meccs óta nem volt kemény mérkőzésünk.

Saját teljesítményed hogy alakult eddig?

A saját teljesítményemmel eddig részben meg vagyok elégedve: a fogadás az egész jól megy, a mezőnyben azonban van még mit csiszolni.

Milyen a szlovák bajnokság? Mit vársz ettől párharctól?

A szlovák bajnokságról talán annyit, hogy az itthoni első négy helyezett csapat ott megállná a helyét az élmezőnyben! A szerdai meccs nehéz lesz, de én úgy érzem, hogy jót tett a csapatnak a hétvégi Kecskemét elleni kemény összecsapás. A hibákat igyekszünk ebben a másfél két napban orvosolni, és minden erőnkkel azon leszünk, hogy meglepjük itthon a szlovák bajnokot!

A Fino – Nyitra mérkőzés szerdán 18 óra 30 perckor kezdődik a városi sportcsarnokban. A belépés ingyenes, és reméljük, a szurkolók nagy számban biztatják majd kedvenceiket a szezon egyik legfontosabb találkozóján. A mérkőzést élőben közvetíti a Digi Sport1 csatorna.