Edzőcsere a TFSE kispadján!

A női NB I-ben szereplő TFSE-nél a továbbiakban a junior-csapat eddigi edzője, Molnár István irányítja a szakmai munkát Herczeg Gyöngyi helyett. A csapat jelenleg egy győzelemmel és két vereséggel, két ponttal a B-csoport ötödik helyén áll. A klub erről kiadott hivatalos közleményét az alábbiakban olvashatják.
“Közlemény
 
A TFSE NB I-es női röplabda csapatában a mai nappal edzőváltásra került sor, Herczeg Gyöngyit a kispadon Molnár István váltotta. A váltás oka, hogy a TFSE röplabda szakág koncepciója a sportágfejlesztés megváltozott lehetőségei miatt módosultak, az első osztályú és utánpótlás korú teljesítmény követelmények alapjai összevonásra kerültek, melyeket a továbbiakban Molnár István, Koloda Judit segítségével fognak végrehajtani. 
 
A nyári bizonytalan időszakban Gyöngyi fiatal kora ellenére magára vállalta a vezetőedzői feladatokat egy rendkívül alacsony átlagéletkorú, lelkes csapat élén. A kezdeti nehézségek ellenére a keretet összeállította, szakmai célokat kitűzte, a csapattagok erőnléti, pszichológiai képzését is elvégezte. A munka során a játékosok rengeteget tanultak, élményekkel gazdagodtak, melynek eredménye volt a szombati lelkes, motivált győzelem.
Ezúton köszönjük Gyöngyinek az áldozatos, időt és fáradságot nem ismerő munkáját! 
 

TFSE Röplabda Szakosztály “