Montenegrói ütő a Békéscsaba keretében

Ksenija Ivanovic személyében Bajnokok Ligája-tapasztalattal rendelkező ütőt igazolt a Linamar-Békéscsabai RSE magyar bajnok, Magyar Kupa-címvédő és Közép-európai Liga-győztes női röplabdacsapata. A montenegrói válogatott játékos hétfőn áll munkába új állomáshelyén.

A 31 éves, 188 cm. magas játékos az előző szezonban az azeri bajnok Telekom Baku játékosa volt, de korábban megfordult a francia, német és belga bajnokságban is. Ksenija vasárnap érkezik Békéscsabára, hétfőn munkába áll, így a jövő heti maribori MEVZA Cup fordulóban már magára öltheti a 12-es számú BRSE mezt.
– Nyitásfogadó pozícióba mindenképpen szükségünk volt még egy tapasztalt játékosra, aki nemzetközi rutinnal bír. Az ezzel a szinttel járó nyomást még szoknia kell fiatal tehetségeinknek, ez nem megy egyik pillanatról a másikra. A montenegrói sportolót Alberto Salomoni ismerte a német élvonalból, míg Dobi Edina az azeri pontvadászatból. A látottak és a róla hallottak, mind emberei, mind pedig szakmai szempontból meggyőztek bennünket, hogy érdemes leigazolnunk. Sokat várunk tőle, reméljük, hogy formálódó együttesünk egyik erőssége lesz – mondta Baran Ádám klubelnök a BRSE hivatalos közösségi oldalán.