Heti program – nyíregyházi rajt a MEVZA Kupába

Újabb nemzetközi kupameccsekre kerül sor a hét folyamán, ráadásul ezúttal hazai pályán, hiszen a Fatum Nyíregyháza rendez tornát. Ezen kívül már Magyar Kupa meccsek és négy férfi NB I-es bajnoki is szerepel a programban.

 

A női élvonal csapatai közül elsőként a Nyíregyháza lép majd pályára hivatalos meccsen, miután a nyírségiek kedden és csütörtökön MEVZA Kupa-mérkőzéseket játszanak hazai pályán. Vendégeik a szlovák Slávia Bratislava, illetve a cseh Olomouc lesznek.

A héten három Magyar Kupa mérkőzésre is sor kerül: szerdán a nőknél MÁV Előre és a kaposvári RÖAK már a visszavágót játssza, míg a férfiaknál, a TFSE a Pénzügyőr-Debrecent fogadja. Pályára lép a Kazincbarcika is, amely az újonc MÁV Előrét látja vendégül.

Emellett újabb, igaz csonka fordulót játszanak majd a férfi NB I-ben: először a Dunaferr és a címvédő Kaposvár lép majd pályára csütörtökön, vasárnapra pedig három bajnoki marad, amelyek közül kiemelkedik a Pénzügyőr kazincbarcikai szereplése, de érdekes meccs lesz a MAFC pécsi és a Kecskemét székesfehérvári vendégjátéka is.

Az aktuális hét programját a továbbiakban nem csak heti cikkünkben, hanem a honlapon a vezércikk alatt futó sorban is láthatják.

 

HETI PROGRAM:
Október 3., kedd
18:00 Fatum Nyíregyháza – Slávia Bratislava (szlovák – női MEVZA Kupa)
Október 4., szerda
19:00 MÁV Előre – RÖAK (női Magyar Kupa visszavágó – első mérkőzés: 3:0)
Október 5., csütörtök
17:00 Fatum Nyíregyháza – VK UP Olomouc (cseh – női MEVZA Kupa)
17:00 Dunaferr – Fino Kaposvár (férfi NB I)
17:30 Vegyész RC-Kazincbarcika – MÁV Előre SC (férfi Magyar Kupa)
20:00 Pénzügyőr – DEAC (férfi Magyar Kupa, 1. mérkőzés)
Október 8., vasárnap
16:00 MÁV Előre – HÉP-Kecskemét (férfi NB I)
16:00 PTE-PEAC – MAFC BME (férfi NB I)
17:30 Vegyész RC-Kazincbarcika – Pénzügyőr (férfi NB I)