Köszönjük! – Magyar női röplabda-válogatott

Véget ért a 2017. évi röplabda Európa-bajnokság, s ezzel a női válogatott idei programja is lezárult. A mellékelt levéllel szeretnénk köszönetünket kifejezni mindenkinek, aki segítette a csapat idei szereplését. Mindenkinek sok sikert kívánunk a klubjában, sérülésmentes, eredményes szezont!

 

Kedves Játékosok, stábtagok!
Tisztelt Szurkolók, szülők, támogatók!
Kedves Röplabda-barátok!
Az elmúlt néhány évhez hasonlóan, újabb eseményekben és eredményekben gazdag nyarat zárt a magyar női röplabda válogatott. A világbajnoki selejtezőt követően nemzeti együttesünk a nyáron megnyerte az FIVB World Grand Prix III. csoportját, szeptemberben pedig részt vehetett az azeri-grúz közös rendezésű Európa-bajnokságon.
A Magyar Röplabda Szövetség vezetése ezúton szeretné megköszönni azoknak a játékosoknak a munkáját, akik részt vettek a válogatott felkészülési programján és mérkőzésein. Ugyancsak köszönetet mondunk a szakmai stáb tagjainak, a szurkolóknak, szülőknek, valamint azoknak a cégeknek, vállalkozásoknak, akik fantáziát láttak abban, hogy segítsék ezt a társaságot, s köszönetet mondunk a média képviselőinek is, akik kiemelten foglalkoztak a női válogatott szereplésével.
Mint az közismert, 2019-ben Magyarország társrendezője lesz az Európa-bajnokságnak, ami újabb nagy siker sportágunk számára, és egyben nagy feladat, kihívás. Az előttünk álló két évben szeretnénk a lehető legerősebb keretet kialakítani, és egy olyan csapatot formálni, amely hazai környezetben sikerrel veheti majd fel a harcot a csoport-riválisokkal. Bízunk benne, hogy ez a törekvésünk is eredményre vezet majd.

Köszönőlevél