Fotózáson volt a női válogatott az MTVA-nál

Igazán jól kezdődött a péntek reggel az MTVA Kunigunda útjai székházában, miután háromnegyed 10 táján tucatnyi gyönyörű fiatal lány lepte el az épület főbejáratát. Az Európa-bajnokságra készülő női röplabda-válogatottunk tagjai voltak hivatalosak egy speciális fotózásra.

 

Miután a szeptember 22-én rajtoló kontinensviadalt az M4 Sport televízió közvetíti majd élőben, Bakuból, ezért most csináltak meg több anyagot is a felvezető műsorokhoz, így például stúdióbeszélgetést készítettek Dobi Edinával, Szakmáry Grétával és Tálas Zsuzsannával, és ehhez készültek speciális fotók is.

A lányok már bőven 10 óra előtt a helyszínen voltak, így volt idő a sminkelésre, hajigazításra és átöltözésre is. Az M4 Sport részéről Bartha Zoltán kommentátor fogadta és kísérte a lányokat, aki amúgy Bakuba utazó stábnak is tagja lesz, mint pálya széli riporter, a mérkőzéseket pedig Varga Péter kommentálja majd.

A fotózás előtt Németh Lajos csapatvezető egy ünnepélyes díjátadást is tartott: ekkor akasztotta ugyanis Liliom Rita nyakába a World Grand Prix-n szerzett aranyérmet – a csapatkapitány az ausztráliai döntőn esküvője miatt már nem tudott részt venni – és adta át neki az MRSZ ez alkalomra készített pólóját is.

Még tartott a fotózás, amikor a lányok tudomást szereztek róla, hogy két év múlva Magyarország lesz az Európa-bajnokság társházigazdája. A csapat természetesen ujjongva fogadta a hírt, hiszen koruk alapján többségük két év múlva is a válogatott tagja lehet, a sportolóknak pedig egy hazai földön megrendezett kontinensviadalon szerepelni óriási élmény. Magyar (felnőtt) röplabdázónak pedig ez még soha nem adatott meg.

A fotózásról készült képgalériánkat itt tekinthetik meg!